Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā ģērbties ziemā ejot uz darbu?

Reitings 73
Reģ: 11.02.2017
Meitenes, kas ikdienā darbā staigā svārkos un kleitās un kuras uz darbu nebrauc ar auto :-D - kā jūs ģērbjaties ejot no/līdz darbam?
Man, piemēram, darbā ir jāstaigā svārkos un 20den zeķbiksēs. Ziemā eju uz/no darbu džinsās un darbā pārvelku. Nevaru iedomāties, ka varētu būt silti iet no mājas ārā tāpat svārkos un zeķbiksēs.
Kā darāt jūs? :-)
22.01.2018 14:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
barību nekožļā ar atvērtu muti

Ja nemāk uzvesties, tad jāsēž mājās, un ja nemāk rakstīt - tad jāzīmē bildītes? :)
26.01.2018 22:37 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
57days, vakara humora deva. :D
26.01.2018 22:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
nūūū, jāā.. ja tas, ko velc, nosaka, kādā sabiedrības/atalgojuma līmenī esi, tad goda vārds es sēžu kādā piemājas nočņikā :D Dreskods man nav darbā un arī problēmas ar darbavietas imidžu tā dēļ arī nav. Nepatīk man darbu dreskodi, bet tos var pārciest, bet kas man nepatīk visvairāk un šķiet absolūti absurdi - aizgliet/noteikti kāda drīkst būt matukrāsa un cik ierobežotam jābūt meikapam. Lūk, tas mani super kaitina! Atceros, kad sēdēju apdrošināšanas apmācībās, kur parakstījos par klientu apkalpošanu un tikai pēc dreskoda apmācības sapratu, ka mani izrādās neviens nekur tālāk par telefona līniju nelaidīs un neuzskatīja par svarīgu pat painformēt, ka darbs ir telefona sarunas. Jāsaka gan, ka Latvija vēl ir visai konservatīva šajos jautājumos un ilgi paliks, kamēr darbavietas nenomainīs pensionārus pret jaunu darbinieku.
27.01.2018 10:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits