Nespēj aizmirst savu bijušo

Reitings 75
Reģ: 09.04.2011
Sveikas meitenes ,
Nezinu ka šobrīd rīkoties , pirms vairāk ka nenes iepazinos ar puisi (patiesība esam pazīstami vairāk ka divus gadus ) , bet bija darba Ziemassvētku pasākums , satikāmies , pavadījām jauki vakaru kopā .. domāju tas bija tikai viens vakars , pāris dzērieni kopā un viss ... bet vīns man saka rakstīt , sākam sarakstīties , satikties pirms divām nedēļām vīns man jautāja vai gribu būt viņa draudzene, ea, protams , piekritu un biju ļoti laimīga un viss tiešām bija ka sapni, laimīgi un kopā jūtamies tik labi un brīvi , brīvdienas kopā pavadījām , iepazīstot viens otru ... jāpiemin , ka vīns bija attiecības četrus gadus un izšķiras dēļ manis . Teica , ka viņam jau 7 mēnešus nav bijušas laimīgas attiecības , un pēc tam , kad saticis mani , sapratis , ka grib izbeigt to un sākt visu no jauna ar mani .. un te pēkšņi pēc pavadītām brīvdienām kopā , vīns man pasaka , ka šobrīd jāpiebremzē viss ir un vīns negrib būt ar mani kopā , viņam ir jūtas pret mani, grib būt kopā , bet tai paša laika negrib , jo nespēj aizmirst savu bijušo.. esmu ka izsista no sliedēm , joprojām sazināmies , sazvanāmies un darba tiekamies , runājamies ... man vīns tiešām nozīme daudz , un es esmu gatava uz viņu gaidīt , kamēr vīns sapratis , ko grib no dzīves , vai grib būt ar mani vai grib sākt jaunu dzīvi ... bet negribu sevi vēl vairāk sāpināt ... bet gribu būt ar viņu .. ko man darīt , ka pierādīt , ka vīns būs laimīgs ar mani un viņam nav ja gremdējas atminas par viņa ex ..
21.01.2018 22:35 |

Reitings 75
Tas viss, ko tu saki, ir pilniiga taisniba!!! Un ir ta, ka ari es to iekseji saprotu, ka es vnk naivi ceru uz vinu un gaidu, kad vins teiks,,, ja es esmu ticis pari tam atminjam ar savu bijusho un es saprotu, ka gribu but kopa ar tevi... es to mirkli gaidu, jo visu laiku domaju, ka tas ir stulbs joks.. jo vinjsh mn teica, ka brivdienas pavadisim kopa, jau saplanojam, ko darisim pa brivdienam un pec paris stundam pasaka, ka tomer nespej aizmirst savu bijuso...
un es noteikti, negribu but kaut kads rezerves variants.. vai nu es , vai kada cita .. bijusi vai kada jauna.. bet ne ta, ka vairakas vienlaicigi..
un es sanemsu sevi rokas, un es rit, kad vinu satiksu, pateiksu vinam, ka es dodu laiku vinam izlemt, ko vins grib.. kadu noteiktu laiku, ka es negribu sevi sapinat un ceret.. naivi ceret...
ja, un beigas, mes aiziesim katrs pa sevi uz filmu, bet viena laika :D tas butu awkward xD
22.01.2018 00:54 |

Reitings 255
Reģ: 03.01.2017
Bet iedomājies arī situāciju... Viņš Tev pasaka, ka ir aizmirsis bijušo un grib būt kopā ar Tevi. Jūs esat kopā. Vai nebūs tā, ka Tu pati visu laiku skatīsies uz viņu ar šaubām ("Vrbt nav tomēr aizmirsis?", "Vrbt viņa viņam raksta, bet viņš man nestāsta?", "Vrbt viņi tiekas, bet nestāsta man?", u..m.l.)? Vai pēc šī visa varētu mierīgi un laimīgi būt kopā?
22.01.2018 00:58 |

Reitings 255
n es noteikti, negribu but kaut kads rezerves variants.. vai nu es , vai kada cita .. bijusi vai kada jauna.. bet ne ta, ka vairakas vienlaicigi..
un es sanemsu sevi rokas, un es rit, kad vinu satiksu, pateiksu vinam, ka es dodu laiku vinam izlemt, ko vins grib.. kadu noteiktu laiku, ka es negribu sevi sapinat un ceret.. naivi ceret...

Nu, ja! Un viņš 100%, ka saprot, ko Tu jūti pret viņu, bet tik un tā rīkojās kā kakaška. Ok, viņš nemelo (vismaz tā saka), tas labi, bet rīkojās taču tik un tā nesmuki.
22.01.2018 01:01 |

Reitings 75
Es zinu, ka es domatu par to, bet vins man ieprieks teicis un ari tagad, kad ja es gribu, vins var man paradit visas sms, ar ko sarakstijies, sazvanijies utt.. vins nav latvietis, tadel es vinam teicu, ka es nesaprotu tapat, ko vins raksta, jo ta nav mana valoda.. vins teica, lieto google translate, es teicu, man tas nav nepieciesams,.. jo ja jau vins man grib paradit visu, tas nozime, ka vins neslepj neko, vai ari zin, ka es to nedarisu, tadel saka , ka varu skatities..
attiecibas nevar pastavet bez uzticibas.. un pec si visa, ja mes saietu atpakal kopa, butu gruti, atkal uzticeties.. bet ja vins sevi pieraditu, butu vieglak..
un ja, vins zin , ka man ir jutas, tadel zin, ka es esmu gatava gaidit vinu.. tadel es vnk nezinu ko darit tagad, meginat vinu aizmirst, vai gaidit ka mulkei...
22.01.2018 01:08 |

Reitings 255
Jā, gatavs tagad visu parādīt, bet Tu taču nezini, kas viņam var ienākt galvā pēc tam. Varbūt atkal pateiks, ka nevar aizmirst bijušo. Un ziņās, zvanos var arī nebūt informācijas par to, kas darās viņām galvā.
Katram sava pacietības skala, ambīcijas, robežas, u.t.t., bet zinu, ka es justos aizskarta par to, ka nenoģība tiklīdz mani ieraudzīja un nebija gatavs man nonest kādu zvaigzni no debesīm :D :D Protams, tas ir ļoti pārspīlēti, bet zinu, ka es justos aizskarta un nevēlētos neko turpināt, ja viss būtu šādi... Dari tā, kā uzskati par pareizu un pieņemamu, bet neļauj sevi nekādā veidā pazemot! :)
22.01.2018 01:17 |

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Varu tikai pateikt to, ka čalis ir ērti iekārtojies. Ja nu nav viena, vismaz ir otra, zini kā, uznāk sievietēm dusmas, apvinošanās (kas varētu būt piem.tai ex), vieglaķ taču nevis meklēt kādu risinājumu, bet iet pie otras, tā ir laba un sapratīs. Un tāpat otrādies :)
Uzskatu, ka pēc ilgstošām attiecībām ir jābūt periodam, kad esi viens, augt kā personībai, tādējādi mazinot iespēju, ka esošās problēmas tiks pārceltas uz jaunajām attiecībām. Citādāk izskatās, ka, ja tu nebūtu uzradusies, viņš vēl dzīvotos ar bijušo, jo tā ir ērtāk, nekā dzīvot vienam :)
23.01.2018 14:47 |

Reitings 239
Reģ: 28.03.2010
mmmm vīns (l)
23.01.2018 15:13 |

Reitings 429
Vīnu neviens nespēj aizmirst :-D
23.01.2018 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits