Ai ok jūs mani vispār nesapratāt,jo es puisis un ,lai es justos kā puisis es uzskatu,ka man ir jāspēj izmaksāt pat 10 meitenēm!/un nejau 1x,bet arī katru dienu,un arī 10 meitenes apvest ceļojumā apkārt pasaulei,ja to vajag!jo tad es attaisnoju savu būšanu šeit uz zemes,ka spēju pildīt dabas likumu,un godpilni lepoties ar sevi,ka lūk spēju to,kam radīts šeit esmu,jo daba radīja meitenes nejau 1nas šeit,bet arī puisi,lai viņš stiprāks būdams parūpējas par meitenēm šeit!līdzarto,ja tu piepildi to,ko meitenes vēlas tu no tā ļoti labi jūties!un man nav tā,ka es meitenēm varu izmaksāt visu,ko viņas vēlas,līdzarto man nav interesanti pārtērēt nevienu centu,lai vairāk naudas ir darbībām,un,jo vairāk naudas darbībām,jo ātrāk uzvari.Es katrā ziņā esmu par to,ka,ja nopelni 1miljonu eiro 300t atstāj sev drošībai un 700t iztērē uz meitenēm,jo pamatojums=meitenes te uz šīs pasaules ir pats skaistākais,kas te ir un,ja tev žēl prekš meitenēm tad tas ir nožēlojami tad tevis te nemaz nav,ok es baigi sakarīgi šodien izteikties nemāku,bet nu domu apmēram domāju sapratāt.Vienvārdsakot morāle ir,ka nevis visi spēki jāvelta,kā vislētāk meiteni dabūt,jo meitenes paliek bešā tad,bet kā tu vari dot visvairāk meitenei,palīdzēt meitenēm dzīvē,lai arī viņām ietu labāk,jo tad tev ir ar,ko vnm lepoties ar sevi.