Sakiet, lūdzu, var būt kādai no jums bija tieši tāda pati problēma… Man nav ar ko ceļot. :-(
Viens draugs – viņam ķeksītis sakarā ar naudu. Bez diviem-trim taukšķiem negrib nekur doties, jo tad nejūtas pārliecināts sevī. Slinks.
Otrs draugs – vienmēr nav naudas, jo visu iztērē klubos un bāros. :( Bezatbildīgs.
Trešais draugs – bija foršs puisis, bet pēc tam sapinas ar kaut kādu meiteni un tagad ir zem papēža.
Un pārējie pazīstamie ir pārāk skumji lai vispār kaut kur ar viņiem dotos ceļojumos. Gribētos tomēr ceļot ar kādu, kurš ir tikpat dzīvespriecīgs un bez aizspriedumiem cilvēks kā es. :)
Vai jums izdevās atrast sev šādus domubiedrus? Un kā jūs to izdarījāt?
Starp citu, tā ka esmu jau uzrakstījis, tad man ir maziņš piedāvājums. Ja esi:
- pilngadīga
- tev nav puiša (ne jau tāpēc, ka es kādu sev meklētu, vienkārši man bija pieredze ceļot ar aizņemtiem cilvēkiem – viņi visu laiku vai nu sarakstās ar savām otrām pusītēm vai arī – ja otrā pusīte ir blakus – laiskojās viens ar citu – un man paliek garlaicīgi)
- nebaidies no kameras
Varam ceļot kopā! :) Biļetes pirksi par savu naudu, dzīvošanu AirBnb varam sadalīt. Ja ir grūtības ar naudiņu, varu paņemt lielāko pusi uz sevis. Galvenais priekš manis nav nauda, bet kompānija.