Sveika! Jau kādu laiku briest problēma. Pavasarī māsas vīram bija problēmas ar darbu, viņi nevarēja nomaksāt vienu mēnesi komunālos rēķinus un paēdināt ģimeni. Situācija bija tāda, ka viņas vīram bija tikko sākts bizness, tāpēc grūti ar naudām. Es ar savu vīrieti viņiem aizdevām priekš mums paprāvu naudas summu, nedomājot, ka sekos problēmas (līdz šim vairākas reizes aizdevām, un viņi bez problēmām atdeva), jo tā tomēr ir ģimene, negribējās arī prasīt parakstus un parādzīmes. Tā kā ar māsas vīru tieši nekomunicējam tikai čau čau līmenī, tad prasīju māsai, kā ar naudām. Uzzināju, ka vīrs ir nopircis tiesības, tagad jau brauc ar auto, pērk savam biznesam visādas dārgas iekārtas. Pagājušo nedēļu vīrs aizlaidās, atstājot sievu ar 2 bērniem un bez darba. Vēlējos uzzināt, ko Jūs darītu šādā situācijā? Kad māsa prasīja vīram parādu, viņš teica: pati vainīga, ka uzticējies. Negribas tādu lielo naudu norakstīt, jo mans vīrietis par to atgādina, kas man pašai nav patīkami. Prasīt māsai atdot parādu arī nevaru un visticamāk nevarēšu nekad, jo viņa nu ir bez darba un ar bērniem, un rēķiniem, bet ar viņas vīru mums komunikācija vispār nav. Protams,zvanīt un iet runāt,bet,ja pasaka,ka nedošu un viss? Ko reāli var iesākt?