Sveikas, meitenes!
Ar puisi attiecībās esam pāris mēnešus,bet ne attiecību sākumā,ne tagad neesmu no viņa dzirdējusi neviena komplimenta,nerunājot pat par viņa jūtām pret mani. Kaut gan viņam esmu vienmēr teikusi gan komplimentus,gan atzinusies savās jūtās uz ko viņš vienkārši pasmaida un neko neatbild. Sākuma tam nepievērsu uzmanību,bet tagad,kad mums attiecībās parādījās tāds kā neliels vēsums un nesaprašanās, tas mani sāka ļoti apbēdināt un likties,ka neesmu viņam vajadzīga. Esmu mēģinājusi visādi uzlabot situāciju,bet tas darbojas tikai uz pāris nedēļām, un tad pēc kāda laika, viss atkārtojas no jauna. Ka rezultāta es jūtos vienmēr vainīga šajās attiecības. Godīgi sakot,es īsti nezinu,kā rīkoties šajā situācija,jo pēdejā laikā sāku aizdomāties par šķiršanos,ko īstenībā nezinu vai vēlētos,jo man pret viņu ir jūtas,tomēr pēdejā laikā sāk likties,ka mēs vienkārši nederam viens otram un šīs attiecības sāk pārvērsties par “grūtām attiecībām”. Varbūt kādai ir bijusi līdzīga sajūta ? Vai kāda zina,ka labāk rīkoties šajā situācija? Paldies jau iepriekš! :))