Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis neizsaka komplimentus un nerunā par savām jūtām

Reitings 6
Reģ: 08.01.2018
Sveikas, meitenes!
Ar puisi attiecībās esam pāris mēnešus,bet ne attiecību sākumā,ne tagad neesmu no viņa dzirdējusi neviena komplimenta,nerunājot pat par viņa jūtām pret mani. Kaut gan viņam esmu vienmēr teikusi gan komplimentus,gan atzinusies savās jūtās uz ko viņš vienkārši pasmaida un neko neatbild. Sākuma tam nepievērsu uzmanību,bet tagad,kad mums attiecībās parādījās tāds kā neliels vēsums un nesaprašanās, tas mani sāka ļoti apbēdināt un likties,ka neesmu viņam vajadzīga. Esmu mēģinājusi visādi uzlabot situāciju,bet tas darbojas tikai uz pāris nedēļām, un tad pēc kāda laika, viss atkārtojas no jauna. Ka rezultāta es jūtos vienmēr vainīga šajās attiecības. Godīgi sakot,es īsti nezinu,kā rīkoties šajā situācija,jo pēdejā laikā sāku aizdomāties par šķiršanos,ko īstenībā nezinu vai vēlētos,jo man pret viņu ir jūtas,tomēr pēdejā laikā sāk likties,ka mēs vienkārši nederam viens otram un šīs attiecības sāk pārvērsties par “grūtām attiecībām”. Varbūt kādai ir bijusi līdzīga sajūta ? Vai kāda zina,ka labāk rīkoties šajā situācija? Paldies jau iepriekš! :))
19.01.2018 15:17 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Vai viņš savu pieķeršanos izrāda kā savādāk, ne ar vārdiem?
19.01.2018 15:20 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Spriežot pēc Tevis rakstītā, viņš vienkārši ir tāds cilvēks, introvertais, klusais tips. Tev ir vai nu jāpieņem viņš kāds viņš ir vai arī jāveido attiecības ar sev piemērotāku puisi.
19.01.2018 15:23 |

Reitings 6
Brīžiem viss ir ļoti labi, pat ļoti, piemēram, kad palūdzu kaut ko izdarīt vai aizvest, tad labprāt palīdz,arī vienmēr mēģina man izdabāt, ja vēlos to, tad darīsim tā utt., tomēr brīžiem viņa izturēšana ir tāda salīdzinoši vēsa - atbild sausi, it kā negribīgi un neieinteresēti.
19.01.2018 15:35 |

Reitings 50
Reģ: 19.01.2018
Kā jums ar kopīgajām interesēm? Tādas ir?
19.01.2018 15:48 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
bet tagad,kad mums attiecībās parādījās tāds kā neliels vēsums un nesaprašanās

Jūs esat attiecībās TIKAI 2 mēnešus un jau parādījās vēsums?! Šis ir attiecību pats sākums, kad vēl būtu jābūt taureņiem vēderā... Ja ne šī Tava piezīme par vēsumu, es būtu gandrīz pārliecināta, ka Tavs draugs vienkārši ir tāds cilvēks - noslēgts, kluss, iespējams, kautrīgs.
19.01.2018 16:27 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Skorpions? :D
19.01.2018 16:35 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Neesen pārtraucu komunikāciju ar šādu vīrieti. Arī apmēram 2 mēn. centos viņam piesīpēties, pēc tam sapratu, ka tas nav mans cilvēks. No viņa puses bija interese un iniciatīva, bet nebija komplimenti, par jūtām nerunāja.
19.01.2018 16:37 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Piekrītu iepriekšējam komentāram - tik agrīnā attiecību posmā vēsumam vietas īsti nebūtu. Iespējams, ka tā ir viņa "aizsargreakcija"/ atbilde Tavai uzstājībai.
Pēc pieredzes - pārī abiem tomēr ir jābūt ar kaut cik līdzīgiem temperamentiem. Un es to domāju tieši attiecību veidošanas/ attieksmes vienam pret otru ziņā. Var viens būt mierīgais stratēģis, bet otrs - ekstravertā sabiedrības dvēsele. Bet, ja vienam ir vajadzība pēc abpusējām jūtu izpausmēm, bet otram nav - īsti labu prognozi tas nesola. '
Bet! Es ieteiktu brīdi nogaidīt. Ir cilvēki, kas atveras otram lēnām.
19.01.2018 16:37 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Var arī būt, ka pati meitene jau vēsumu ar tādu introvertumu, jo ir tiešām tādi puiši, kuri var likties vēsi, vienīgi tas, ka tā negribīgi atbild un tā.. jūs kopā kaut ko darāt?
19.01.2018 17:26 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Bet uz citām lietām viņš izrāda iniciatīvu? Nopērk kādus sīkumiņus, lai Tevi iepriecinātu, uz randiņiem ved, vai pats biežāk ierosina tikties, kaut vai uz fizisku tuvību - no kura nāk vairāk iniciatīvas? Tevis vai viņa? Ja savas jūtas netiek atklātas ne vārdos, ne darbos, varbūt to gluži vienkārši nav, savukārt Tu to nevēlies redzēt, jo Tev gribas, lai ir!
19.01.2018 17:33 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Ja savas jūtas netiek atklātas ne vārdos, ne darbos, varbūt to gluži vienkārši nav, savukārt Tu to nevēlies redzēt, jo Tev gribas, lai ir!

Tev ir vai nu jāpieņem viņš kāds viņš ir vai arī jāveido attiecības ar sev piemērotāku puisi.

Tikai lūdzu, necenties mainīt vīrieti. Attiecībā īstenībā viss ir vienkārši - vai nu ir, vai nav. Var izrunāt savu sāpi, ja nekas nemainās - adios amigo!
19.01.2018 17:43 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Foruma meitenes noteikti labāk zinās, ko Tavs draugs par Tevi domā, nekā viņš pats.
19.01.2018 18:09 |

Reitings 6
Lieta tāda, ka viņš ir diezgan sabiedrisks, komunikabls un draudzīgs, ar citiem ātri atrod kopīgu valodu utt.
Runājot par iniciatīvu un kopīgām interesēm. Tikšanās, fiziska tuvība galvenokārt nāk no viņa puses.
Mums nav nekā kopīga, ja ir runa par hobijiem, tomēr pavadām labi laiku, ja kopā pastaigājamies vai vienkārši mājās ''uz dīvāna" sarīkojam kādu filmu vakaru, vai kopā kaut ko gatavojot. Viņš arī ir mani iepazīstinājis ar saviem vecākiem un draugiem, ar kuriem esmu labās attiecībās.
19.01.2018 19:05 |

Reitings 6
esmu mēģinājusi panākt, lai ir greizsirdīgs, kā rezultātā viņš nekādīgi nenoreaģēja un pateic, ka man uzticas, un ja cilvēks patiesi vēlas būt kopā ar tevi, tad to nekas neietekmēs.
19.01.2018 19:21 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
Vanessa11, vai Tev tiešām liekas, ka neesi no viņa dzirdējusi neko par viņa jūtām pret Tevi???:
un pateic, ka man uzticas, un ja cilvēks patiesi vēlas būt kopā ar tevi, tad to nekas neietekmēs

Protams, atvainojos, ja man vienīgai tas liekas acīmredzmi, bet nevaru iedomāties patiesāku atzīšanos jūtās. Saprotu, ka mīlestības valodas ir dažādas, šajā jomā te forumā noteikti ir lielākas ekspertes par mani.
19.01.2018 21:56 |

Reitings 48
Reģ: 12.01.2018
Es esmu tas vēsais tips. Esmu ļoti introverta, negribīgi un ar milzīgu piespiešanos runāju par savām jūtām, izrādu kādam savas jūtas un emocijas. Es varu otru cilvēku mīlēt un būt viņa dēļ kā bez prāta, bet nekad to neizrādīšu, nebārstīšu komplimentus un atzīšanos mīlestībā, bet tā vietā izrādīšu savas jūtas ar darbiem un savu rīcību. Es tāda vienkārši esmu un, par laimi, neviens vīrietis mani nekad nav mēģinājis mainīt. Ļoti iespējams, ka Tavam vīrietim ir tieši tāpat - vieglāk izrādīt savas jūtas ar darbiem, nevis vārdiem. Un tas, ka tagad attiecībās iestājies vēsums, var būt pilnīgi nesaistīts ar Tevi un jūsu attiecībām. Mazums, cilvēkam kādas problēmas darbā, attiecībās ar draugiem, ģimeni.. Iemesli var būt desmitiem, bet tā mēs te varam tikai minēt un runāt riņķī un apkārt. Uzzināt patieso iemeslu problēmai, var tikai izrunājoties.
19.01.2018 22:22 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Jūs esat kopā TIKAI divus mēnešus!! Ļauj viņam tevi tiešām iemīlēt un tad arī vārdi atnāks. Drīzāk cepuri nost puisim, kas jau otrajā nedēļā neatzīstas mīlestība līdz mūža galam, bet gaida īsto brīdi. Nesteidzini laiku un izbaudi kopabusanu!
20.01.2018 10:41 |

Reitings 50
Reģ: 19.01.2018
rezultāta es jūtos vienmēr vainīga šajās attiecības.

Tomēr nav labi, ka attiecības tev rada vainas sajūtu. Drīzāk -
neveselīgi.
Pagaidi vēl nedaudz, bet ja ar laiku tavas šaubas nerūk, tad....
20.01.2018 11:02 |

Reitings 228
Reģ: 14.12.2017
Ko Tu gaidi no puiša, ka visu laiku Tev skries pakaļ un bučos pakaļu? Nemeklē problēmas, kur viņas nav. Pati sabotē attiecības ar savām "greizsirdības" padarīšanām. Labākais kompliments un jūtu izpausme - viņš vēl joprojām tur ir. Ne visi jūt vajadzību pēc batonu spraušanas ausīs.
20.01.2018 14:42 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Autore, tu esi kopā ar nepareizo cilvēku. Bet kādēļ? Kādēļ neatrodi vīrieti, kas būs tāds,kādu tu viņu vēlies sev blakus? Kas dāvās ziedus un mīlēs, izteiks komplimentus utt.
Viņš gan jau arī atradīs savu īsto ,kurai tīri dabiski gribēs teikt tos jaukos vārdus.
Nu nav jāturās pie attiecībām ,kam tāpat nav lemts. Šo es nesaprotu daudzās attiecībās, meitenes čīkst,ka puisis tāds un tāds. Bet ko tad jūs tērējat viens otra laiku un neatrodat tādu otru pusīti, kas jūs apmierina!?
20.01.2018 15:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits