Paldies par atbildēm. Diemžēl "Smaida Līniju" atmetu, jo viņi piedāvā tikai tāda veida sedāciju, kura pacients paliek pie apziņas, tas man galīgi neder, jo diemžēl fobija no zobarsta ir smagā formā. Un visi nomierinošie varianti būs visdrīzāk bezjēdzīgi. Labojot parastu caurumu, man bij tādas panikas lēkmes, ka pat iešpricētā anestēzija normāli neiedarbojās normālā devā, plus gandrīz noģību. Bija vajadzīgas 4 šprices, lai salabotu mazu caurumu,plus ar mani tur ucinājas kā ar mazu bērnu, tas bija ne-Latvijā. Tā ka gudrības zonu raušana bez vispārējās anestēzijas visdrīzāk būtu cirka izrāde un ārsta laika tērēšana.
Zobi raujami ir 3 gabali, šķībi (uz ārējo nevis uz citu zobu pusi un viens izdrupis). Nav steidzami it kā, kamēr nav cauri, bet zobu hgiēniste mani jau 2 gadus dzen tos izraut, vēlos to beidzot izdarīt, jo ja būs steidzama nepieciešamība, diez vai uz sitienu dabūšu vispārējo anestēziju. Par sarežģītību nezinu, jo rentgens nav taisīts, cik nu man uz aci liekas, 3 ir izauguši (3. it kā ar vienu malu zem smaganas vēl), 4.vispār nav nedz šķīlies, nedz audzis, bet tie tikai mani minējumi.
Salasījos labas atsauksmes par Edgaru Sēju, sāku domāt par Stomatoloģijas institūtu, ja "Smaida Līnija" jāatmet, vēl viņš laikam Sirowā pieņem, cik nu redzu viņu mājaslapā. Raušanu vēlos saplānot laikā, kad būsu Latvijā, apmēram pēc 2 mēnešiem, slimības lapa nebūs vajadzīga, taču jāpiesakās (vismaz Stomatoloģijas institūtā), cik saprotu, vismaz dažas nedēļas iepriekš? Cik ilgi jums vispār bija jāgaida līdz vizītei un raušanai? Vizīti un raušanu var ieplānot vienā un tajā pašā dienā?