Labvakar! Izlēmu, ka gribu iemācīties peldēt lai varētu šovasar (vai rudenī) aizbraukt uz Venēciju. Pa visu dzīvi mēģināju iemācīties peldēt tikai vienu reizi. Tas bija trīs gadus atpakaļ. Es aizbraucu peldētavā netālu no Elkor Plaza. Tur bija kāds treneris, kuram es paņemu privāto nodarbību. Ir jāsaka, ka tas bija samērā lēti, jo atceros, ka privātas nodarbības dejās man maksāja divreiz dārgāk.
Es papeldēju (vai pareizāk ir jāsaka, paķepurojos) kaut kur stundu, bet man slikti sanāca elpot zem ūdens (pirms tam es vispār nezināju, ka tā var). Treneris teica lai es praktikoju vannā. Pēc tam man nebija naudas lai atkal apmeklētu peldēšanas nodarbības. Un tagad, trīs gadus vēlāk, es izlēmu, ka tomēr gribu iemācīties peldēt.
Jautājumi ir sekojoši:
- cik tas parasti aizņem laika? Es saprotu, ka uz šī jautājuma nav precīzas atbildes, jo tie paši sportsmeņi trenējas visu dzīvi. Bet man ir ļoti precīzs mērķis: vienkārši iemācīties negrimst.
- kur vislabāk iet mācīties? Pie kura instruktora un kādā baseinā?
Dažas reizes mēģināju iemācīties pats aizejot uz pludmali, bet knapi nenoslīku. Dažas dienas vēlāk saindējos ar to ūdeni, kurš bija pludmalē, un veselu nakti vēmu. Tā ka pludmalē vairs netrenējos iemācīties peldēt.