Tad, ja godīgi saprotu, ka neatbilstu, pie tam šim visdrīzāk seko arī vēl citi parametri... Tas nav uzbrauciens, bet tiešām jautājums ar patiesu interesi par vīrieša viedokli - skudrulacis, tad kāpēc, lai es gribētu Tevi?Rudens, es nesapratu Tavu domu. Izskatās pēc pretrunīga jautājuma. Vai es teicu, ka Tev jāgrib mani pie nosacījuma (pagaidām - Tava pieņēmuma), ka es negribu Tevi? :)
Nu nevar isa un resna gribet nez kadu cali.
Visiem Taviem parametriem neatbilstu. Izskatās, ka iepazīties drīkst tikai extremāli ideāli cilvēki.
Respektīvi, ja abi nav pilnīgi ideāli, tad kur viņi satiekas, ja uzstādījums ir pilnība? Varbūt nemaz nesatiekas? Bet cik no mums ir pilnības?Sākšu atbildēt no beigām. Tā saucamo pilnīgo uz pasaules gandrīz neexistē, jo šai pasaulē par it visu ar kaut ko ir jāmaksā. Divas dažādu kategoriju extremālas lietas vienā personā gandrīz nekad nepastāv, jo vai nu cilvēks pats vai daba tikai vienai no pretnostatītām īpašībām dod priekšroku. Tādējādi nav savienojama gudrība ar bagātību (jūs šeit noteikti iebildīsiet, sakot, ka dumjais pie bagātības nevar tikt; lai tiktu pie bagātības, jāvelta pūles tās iegūšanai, nevis sevis izglītošanai; attīstītās valstīs šie abi procesi kaut kā daudz maz veiksmīgi tiek apvienoti, taču tādā bedrē kā Latvijā līdz tam vēl gaužām tālu), augsts libido ar "vīrišķīgu" izskatu, brutalitāte, pēc kā daudzas tiecas, ar iejūtību utt.
Tādējādi nav savienojama gudrība ar bagātību (jūs šeit noteikti iebildīsiet, sakot, ka dumjais pie bagātības nevar tikt; lai tiktu pie bagātības, jāvelta pūles tās iegūšanai, nevis sevis izglītošanai
augsts libido ar "vīrišķīgu" izskatu
Bet augsts libido tiešā veidā korelē ar vīrišķīgu izskatu - testosterons.Pie fixēta testosterona daudzuma abu minēto īpašību attiecība tieši atkarīga no šī hormona masas sadales uz muskuļiem un sēkliniekiem. Protams, abas īpašibas tieši atkarīgas arī no testosterona daudzuma.
Augstam libido ir ļoti maz sakara ar vīrišķīgu izskatu, iz dzīves novērots.
Tie īsie resnīši ar spalgajām balstiņām nav ne ar ko raksturā, apkārt ņemšanās ziņā labāki par vīrišķīgajiem, izskatīgajiem.
Elizabete.
Manuprāt, ja tu gribi izdevušās attiecības, tad augstiem standartiem vajadzētu būt attiecībā uz viņa personību
Manuprāt, ja tu gribi izdevušās attiecības, tad augstiem standartiem vajadzētu būt attiecībā uz viņa personību
Domāju, ka viņu prasības izmainās ātrāk, nekā viņi atrod.