Sveikas!
Interesanta situācija - iepazinos ar vīrieti caur kādu portālu pirms 3 mēnešiem, bieži tiekamies, mums ir runa, ka nekas nopietns mūsu starpā nebūs, bet, ja sāksim tikties ar kādu citu, vai būs vēlme iepazīties ar kādu citu - pateiksim, lai ir tīri cilvēcīgi, jo pieķērušies tomēr esam. Zinu, ka arī viņš ir pieķēries, jo sanāca kutelīgas situācijas, greizsirdības plūsma bija manāma. Ir arī izskanējuši teksti, par to, ja apstākļi atļautu, gribētu mēģināt ko vairāk, bet ne par to ir runa. Pēdējā laikā neesam tik daudz tikušies, jo nesakrīt laiki, bet sazvanāmies, pačatojam, bet sievietēm taču ir tā intuīcija, ka kaut kas nav tā, vai ne? Tad nu iegāju tajā portālā, kur iepazināmies, lai paskatītos kas un kā (viņa rakstības stils, teksts ir atpazīstams uzreiz), te nu - opā, un ir! Nu ko, es uzrakstīju un izliekos par citu cilvēku. Viņš grib tikties, gan ar fake mani, gan ar īsto. Ko man darīt? Smuki sejā pateikt, ka es visu zinu un kāpēc tas vajadzīgs? Ja esmu apnikusi, lai tā arī pasaka?! Nav jau man tā baigā sāpe, bet gribētu zināt, kā jūs rīkotos? Aizietu uz tikšanos? Nobloķētu? Tēlotu, ka neko nezin?