Sveiciens visiem, kuri taisa bildes priekš IG. Gribu atvērt savu profilu tur, lai liktu bildes, bet ir viena problēma. Man nav piemērotu virsmu priekš flatlay tipa bildēm (nezinu ka latvieši to sauc). Pluss es taču nepirkšu katru reizi, kad man vajadzēs jauna bilde, jauno galdu no marmora, koka utt. Sāku meklēt video Youtube’ā un viena meitene stāstīja, ka priekš flatlay bildēm izmanto vatmaņpapīru un „samoklejkas” (Google pārtulkoja to kā self adhesive sticker). :D
Bet vatmaņi, ko es atradu, visi ir balti. Man vajag marmors, koks un citas faktūras. Vai pastāv vatmaņi ar tādam faktūrām? Anyway, sāku meklēt tālāk. Ko man vajag zināt:
1) kā sauc to virsmu kuru var uzlikt uz galda un tev būs gan marmors, gan ķieģelis, gan vēl kaut kas cits? Būtu labi zināt to nosaukumus gan latviski gan angļu valodāEs kaut ko atradu ievadot vārdus
backdrop un wall
stickers. Meklējums
self adhesive sticker gan daudz ko nedeva. :/ Varbūt tās „samoklejkas” kaut kā citādi saucās angļu valodā?
2) Kur Rīgā var nopirkt tādas? :) Jo no AliExpress ir ilgi jāgaida un Etsy ir pārāk dārgi.
Man pašlaik mājās ir tikai šādi galdi (vēl viens ir virtuvē, bet to es jau radīju šeit.):
Iepriekš paldies par ieteikumiem.