Sveikas! Varbūt kāda ir bijusi Maldīvu vai Maurīciju salās? Varat padalīties ar iespaidiem? :) Un kur labprātāk jūs brauktu? (Der arī citas salas) Paldies!
Esmu bijusi Seiselas un Mauricijas. Ja gribas mazas salas ar visskaistakajam pludmalem iesaku Seisselas, ja gribas aktivu atputu un “dzivigaku” salu tad Mauricijas(biju peldet ar delfiniem okeana, udenskritumos utt). Ja vajag ieteikumus viesnicam Seiselas varu ieteikt. Maldivas neesmu bijusi vel, bet baigi dargi sanak, jo no lidostas vajag boat vai seaplane transfer un tas videji ir 150$ no personas un tur vajag all inclusive jo ir dargi. Bet bridinu ka ari Seiselas ir dargas, par Mauricijam neatceros.
Ja runā par Karību reģionu, esmu bijusi Puerto Rico. Ļoti amerikanizēta, bet pludmales skaistas, it īpaši mazajās saliņās (Culebra, Vieques). Ir tā Karību garša jūtama, neskatoties uz ento Walmart un Burger King esamību uz katra stūra.
Mēs vairāk sliecamies uz Maldīvu pusi. Mums piedāvāja Maurīciju salas, bet līdz galam tomēr neaizrāva. Laikam jau tieši tādēļ, ka gribās to relax vairāk. Paskatīsimiea vēl Šeišelu, Culevra un Vieques salas :-) Bali arī ir skaisti, bet to citu reizi. Par Maldīvām runājot..ja visu kārtīgi izpēta, tad var atrast arī lētākus ūdens transportus. :)
Mana paziņa stāstīja, ka Maldīvās ir riktīgs chill, zvilnēšana pludmalēs, nekas baigi aktīvs. Ja ir vēlme pēc šādas atpūtas, tad der. Zinu, ka mums tas nederētu :) esam visur braucēji un gājēji, pietiek ar pāris dienām pludmalē.