Te malā visu laiku žvidzinās Delfi reklāma ar rakstu par Madonnas meitas neskūtajām padusēm. Beigu beigās nenoturējos un tomēr atvēru to rakstu un palasīju arī komentārus.
Sagribējās parunāt par šo tēmu. Kāda ir jūsu attieksme, domas par to, ka sievietes neskuj paduses, kājas u.c.? Ok, noteikti, ka lielai daļai it kā vienalga, kamēr tas netiek publiski demonstrēts. Bet kā tad, kad tas ir redzams? Tagad vispār šķiet, ka pēdējos gados ir parādījusies tieši tendence neskūt paduses, kājas un, protams, to visu likt instagramā vai citādi demonstrēt :D
Man pašai tas galīgi neliekas nekas pretīgs vai šausminošs, ne arī kaut kas baigi wow. Varētu pat teikt, ka vispār neizraisa nekādas emocijas, diezgan vienalga. Tāpēc neizprotama un vienlaikus smieklīga liekas šī masveida sašutināšanās, ko bieži var novērot komentāros pie šādām bildēm.
Tiešām tik daudziem tas šķiet kaut kas briesmīgs, ka dedzina acis ārā un raisa nepatīkamas emocijas? Mani tas izbrīna, jo liekas, nu kas tur tāds? Tāpēc vēlējos jautāt - kādas ir jūsu domas par šo lietu?
P.S. Es pati atbrīvojos no sev netīkamiem matiņiem. Tomēr jāatzīst, ka pašai arī pa reizei gadās nedaudz atlaist matiņus, īpaši ziemas sezonā :D Publiski gan nekad to nedemonstrēju.