ziemassvētkos jau var vienu vēlo un bez ierastajām kafijas krūzēm bildēs, vai ne? |-) . šodien par visu, kas svarīgs un mazsvarīgs. jā, arī par to tanti, kas uzsmaidīja tramvajā, vari pastāstīt.
Man ļoti patīk svētku dienas, tieši tāpēc, ka varu būt ārpus zonas - pilnīga izolācija, gandrīz vai kalendārā neeksistējošas dienas, ko varu veltīt sev. :)
Šodien Latvijas lepnums. Atkal jāraud no vietas, bet prieks apzināties, ka pasaulē (tepat, Latvijā) ir cilvēki, kas dzīvo ar mērķi būt par cilvēku, kas būtu jābūt mūsu katra pašmērķim. Sveiciens Otrajos Ziemassvētkos!
Vieni svētki gandrīz beigušies, kā jāsāk plānot jau nākamie - noliku kleitu redzamā vietā un plānoju par un ap to. Šogad pēc ļoti ilga pārtraukuma tiešām skaisti plānots sagaidīt jauno gadu, tad nu gribas attiecīgi saposties :-)
Dod pieci arī bija ļoti emocionāls pasākums. Cik reizes Tomam Grēviņam nebija asaras acīs un bija grūti turpināt runāt. Pašā noslēgumā,kur rādīja,ka visiem 3 puišiem ir asara. Neviena no tām reizēm nespēja arī mani atstāt bez slapjām acīm(s):'-(
Holaa! Kristīna! - nupat esmu nonākusi mājās un apskatījusi pasta kastīti - paldies par mīļo kartīti! :) Un rotājums arī tiks iekārts eglītē :) . Esmu atpakaļ Rīgā, plānots doties paslidot. Kā ir Lido? Kāda ir pēdējā laikā tur bijusi?
Labrīt! Svētku rīts iesācies ar savlaicīgu rēķinu apmaksu un ūdens skaitītāju mērījumu nodošanu. Praktisks un ikdienišķs notikums, kas arī rada mieru, ja ir izdarīts.
Kāpēc viņa jāmet āra? Izmazgā un lieto atkal . Ja Tev interese papīra krūzes ,varētu būt gemosa vai promo ,tur ir papīra trauciņi restorāniem un kafejnīcām