Čau, Daenerys1 Es arī te. Tieši domāju par beztēmu, bet bija slinkums Jāsāk domāt ko darīt tik agri ceļoties Man vajadzētu aiziet līdz veterinārajai klīnikai un līdz pastam. Jāgaida, kad atvērsies Šodien atbrauks daži labi paziņas. Bet rīt darbs
Man jābrauc uz Rimi pēc svētku galda sastāvdaļām un dažām dāvanām. Un nevajag pārmest, ko tik vēlu - negribēju, lai lasis un maize paliek veci. Vakar vēl nodomāju, ka jāpieceļas laicīgi, lai nav jāstāv pusdienlaika un pēcpusdienas rindās. Tagad tikai jāsataisās.
Labrīt. Man bija nakts ar cauru un neērtu miegu. Bērns laikam slimot taisās - klepus jau dažas dienas, vakar parādījās arī puņķi un neliela temp. Man besī, ka visus plānus var izjaukt viena sūda slimošana... Laikam vienmēr atcerēšos to Vecgada nakti, kad mazajam bija augsta temp un pusnakti es sagaidīju, guļot viņam blakus gultā un dzirdot salūtu aiz loga. Citādi šodien plānā tikai un vienīgi izcept piparkūkas. Dāvanas sasaiņotas, māja iztīrīta.
čau! esmu lielā sāpe šodien - jūtama katra ķermeņa šūna. ļoooti ceru, ka tas nav kāds vīrusveidīgais. bet vismaz brīvdienas un miegs bez sirdsapziņas pārmetumiem.
Mājās bija beigušies visas gardumu sastāvdaļas. Vakar sastiepos visus miltus, cukurpakas, kā arī citus svētku galda ēdamos un dzeramos. Šodien stīvas visas maliņas Es arī biju apslimusi. Tagad gan viss ok, tik deguns kā gurķis uzpampis. Nu kā reizi uz svētku bildēm
Es šodien, ja iešu uz veikalu, tad tikai ļoti vēlu vakarā Man ļoti krīt uz nerva tas nozombētais pūlis, kas neko citu, izņemt savu preci, sev apkārt neredz.
Iegāju alfas Rimi 9.50 - jau pilns ar cilvēkiem. Pēc 10 minūtēm sapraru, ka neko man nevajag un aizgāju prom. Nespēju padomāt ko vispār gribu un vajag tādā pūlī. Vēl jāaizbrauc uz cirkuli pēc vienas dāvanas, jāsasaiņo un tad laiks būs atpūtai.
čau! es varu laikam būt tikai priecīga, ka Ziemassvētkiem viss ir. dāvanas smuki sasaiņotas jau vairākas dienas stāv. gulējusi esmu 3h, ballīte nav nomocījusi, enerģija kā atombumbai, bet to šaus ārā uz skatuves. gaidu kolēģi, kura mani nomainīs, tad mukšu prom. darbā, protams, klusums. dd laikam ļoti patīk maksāt par vnk atsēdēšanu.
Ehh slinkums bet kaut ka sodien lidz veikalam jatiek..maizi un auglus vajag ritam. Parejais sapirkts visu ari egliti svaigu atveda e maxima, vakar cepeti nopirku..ta ka blakus veici kur klusums sikumi palika..
Man gan laikam būs vienmēr skolas laiku bioritms, ātrāk par 11 brīvdienā no gultas mani neizdabūt un par šo es jau no 1dienas sapņoju. Tagad jāsaņemas un jāsavāc māja, fak, kāāā es neciešu mājas darbus Domāju, ka rīt nekādus kulināros šedevrus netaisīsim visu tā pa vieglo, jo vairākas h izmest (pardon, veltīt) gatavošanai ir vēl viens nepatīkamais sadzīviskais moments priekš manis. Ko es tiešām šodien gribētu, aiziet patērēt naudu, ielādēt Miracle on the 34 street un kādu karsto balzāmiņu uztaisīt. Bet pagaidām jāuzliek kas šāds https://m.youtube.com/watch?v=RZwDepJCJHM un jāiet berzt dušu