Priekšnieks

Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Te vairākās blakus tēmās atklājas, ka daudziem priekšniekiem ir kaut kāds savs bzdingš. Viens skatās greizi uz tiem, kas nenāk uz darba pasākumiem, citam vēl kas.
Tā pavisam atklāti - kādi ir jūsu priekšnieki/priekšnieces?
22.12.2017 09:01 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Kopumā man ir bijuši četri priekšnieki. Pirmā bija sieviete, viņa bija ļoti laba kā vadītāja un procesu koordinatore.:) Viņu nomainīja otrais, kas bija vīrietis, nedaudz perverss, lika flirtēt ar klientiem utt. (tagad smieklīgi atcerēties:-D).
--
Trešais bija vīrietis, esmu daudzreiz aprakstījusi to haosu, sākumā gan viņš likās foršs un saprotošs, bet, jā...:-D. Tagad man ir ļoti laba un korekta priekšniece, mani beidzot viss apmierina.:)
23.12.2017 11:15 |

Reitings 1602
Reģ: 29.04.2017
lielo priekšniecību satieku maz, bet tiem arī nav ne vainas. protams, citiem ir sūdzības, bet es vēl neesmu to 1,5 gadu laikā izjutusi.
par "priekšnieku" sev uzskatu mūsu struktūrvienības vadītāju, kurš arī savā jomā ir tiešām cilvēks īstajā vietā un laikā!
ļoti jauks, foršs, atklāts cilvēks, mums ir viegli sastrādāties - saprotamies no pusvārda. kā viņš pats saka - mēs esam uz viena viļņa.
dažas jau iespējams bija pamanījušas, ka mans priekšnieks ir mana ex tēvs. tad nu kopš esmu šķīrusies, šķiet, ka bosiņš sākumā ļoti pat rūpējās par manu pašsajūtu. tad nu pēc mūsu it kā radniecisko saišu pārraušanas sastrādājamies vēl labāk.
23.12.2017 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits