Nedaudz tizls jautājums, bet tās, kuras lieto acu, uzacu un lūpu zīmuļus.. kā viņus pareizi uzasināt? Vairākas reizes ir mēģināts ar parasto zīmuļu asināmo, bet tas nekam neder. Vienmēr asināmais saķep, zīmulis nolūzt un beigās vienkārši jāizmet miskastē un jāpērk jauns. Lūdzu, pastāstiet, kā var dabūt spicus kosmētikas zīmuļus? (t)
Entos gadus atpakaļ nopirku speciālo acu zīmuļu uzasinātāju. Tas bija diezgan lēts un joprojām kalpo godam. Paskaties varbūt drogu veikalos vai Stockman (neatceros, kur pirku savējo).
Oho, ir pat tādi speciālie asināmie? :-O Pirmā dzirdēšana, būtu zinājusi, jau ātrāk būtu nopirkusi un nebūtu tagad jāmokās. Tie kosmētikas zīmuļu asināmie ar kaut ko atšķiras no parastajiem zīmuļu asināmiem? Un viņi tiešām tos zīmuļus tādus smuki spicus noasina?
Man arī "speciālais" asināmais. Patiesība man viņu ir tik daudz, ka varētu atdot jaunus/nelietotus. UK pērkot acu zīmuli bieži vien nāk klāt arī asināmais :) LV var drogās nopirkt
Tur nav fiška diametrā, bet kosmētisko zīmuļu asināmie dod citu leņķi. Sanāk noasinātais gals īsāks, tāpēc zīmulis nelūst. Un, jā speciāliem asināmiem vienmēr kaut kur paslēpies speciālais tīramais mietiņš
Man ir gan parastais Gan specialais un atskiribas 0 tik vien tas , ka specialais dargaks :D Abi asina labi , bet abi ari sakjep. Nezinaju ka daudzam ta tada peblema Jezin es vareru kaut ar nazi noasinat
Es savu pirku drogās, kādus trīs gadus atpakaļ, toreiz, bija ļoti lēti. Vizuāli atgādina parasto asināmo ar diviem zīmuļiem paredzētām vietām un savākšanas konteineri. Kalpo izcili.
Es jau n-tos gandus lietoju Urban Decay asināmo ar diviem caurumiem - vienu standarta un otru lielāka izmēra zīmuļiem. Tam apakšā ir arī trauciņš, kurā krājas atkritumi. Ērti lietojams un ļoti labas kvalitātes. Domāju, ka jaunu vēl ilgi nevajadzēs pirkt.
Izterēt pāris euro,lai nopirku lietu,kas kalpos vairākus gadus-nē,paldies:-DLabāk bojāšu acu zīmuli(kas maksā 2-3x reizes vairāk par to asināmo)ar nazi:-D:-D
Nu bet es jau rakstīju , ka man ir 2 asināmie , bet atšķirības nav . Jūs taisat problēmu tur , kur tās nav . Ar zobiem neviens zīmuļus neasina , bet pirmīt vēl padomju gados asināja zīmuļus ar nazi , ja kāai rokas no pakaļas aug un baigā traģēdija no tā , ka nav spec. asināmā , tad jāarstē smadzenītes . :D Tāda problēma , ka jātaisa tēmu :DDD
Nezinu, kādi tagad ir lētā gala zīmuļi, bet agrākos laikos tie bija ļoti mīksti un sliktā koksnē iestrādāti. Lūza, ķepa asināmajos. Normālu zīmuli speciālais asināmais labi uzasinās. Starp citu, paldies, ka lietojat vārdu zīmuļu asināmais nevis kā agrākos laikos "zīmuļu drāžamais" :D