es esmu totāla muļļa šajā jautājumā. pusaudžu gadu super brūnās tonālo maskas jau bija aizmirstas, tad nu lietoju tikai pūderi vai bb krēmu. dažādu apstākļu dēļ esmu ar pāris pumpām uz sejas, ko loģiski gribēju atrast ar ko nomaskēt, lai svētkos izskatītos un tip top :) un te nu sākas problēmas, kaut kas nav kārtībā ar mani vai ar tiem tonālajiem (pieļaujami abi varianti :D ) . pūrā ir 3 tonālie 3 dienu laikā un neviens man nepatīk. pirmajā reizē aizgāju noskatīju un paņēmu bez konsultācijas maybelline fit me tonālais, kas manai itkā taukainajai ādai sataisīja sausu pleķus, kas izcēlās. ok, otrais piegājiens konsultējos ar pārdevēju, ieteica maybelline super stay 24h, tonis nude beige , veikala apgaismojumā, likās varētu būt ok, no rīta uzklājot, nē ir par tumšu. trešais piegājiens paņēmu to pašu super stay 24h , bet toni - light beige (jo ivory par gaišu) , atnākot mājās tūlīt izmēģināju un šis arī neizkatās ok, liekas, ka par gaišu (t) kaut kā man visu laiku atšķirās sejas krāsa no kakla ādas krāsas. liekas, ka kkādu toni man sit cauri, bet nevaru pateikt kādu varbūt iedzeltenu? kādus toņus jūs izvēlaties?