Sveiki! Varbūt kādam ir palikušas piefiksētas kādas Stokholmas diētas receptes? Kad mamma ar tēti ievēroja šo diētu, viņiem tik garda ēdienkarte izskatījās, bet nekas nav saglabājies. :-/ Gribas pamainīt savu ēdienkarti, bet ne tievēšanas nolūkos. :-)
Kāpēc Tev vajag tieši tās diētas receptes? :D Pilns internets ar dažnedažādākajām receptēm - visas iespējas pamainīt ēdienkarti :D Vai arī gribās tomēr nomest dažus kg pirms svētkiem? :D
Man galīgi nav nepieciešams nomest svaru. (t) Ja jums žēl, tad varat pat nekomentēt. ;-) Protams, ka internetā var arī visu ko atrast, bet Stokholmas diētas receptēm man vismaz būtu kādas atsauksmes no vecākiem. Vienkārši viņiem nav saglabātas receptes. :-|
Nē, žēl man nav. Man vnk nekad nav bijis un nav to recepšu:D Un ļoti dīvaini šķiet, ka tieši to Stokholmas diētu tev vajag, jo mērķis ir dažādot ēdienkarti. Pilns i-nets ar receptēm- dažādo uz vella paraušanu. Un galu galā- vai tad vecākiem galvā arī nav aizķērusies neviena no tās diētas recepte. Nu vismaz aptuveni tak atceras, ko un kā ēduši.
Vecāki to diētu ieturēja 1,5 gadus atpakaļ, jā neatceras. Nu kāda starpība, ka tieši Stokholmas? Ja ir citi ieteikumi, droši rakstiet. Tas man pirmais ienāca prātā.
Viņi jau tur sūta tā, ka nevar nekādi saglabāt, tikai pārrakstīt, tāpēc maza iespēja, ka atsauksies kāda, kam nav žēl un kas pierakstījusi :-D Bet katrā ziņā nekas tāds baigais jau tur nav, internetā noteikti var atrast tikpat labas un vēl labākas receptes.