Man radusies ļoti delikāta problēma. Pirms gada es dibenā (tur kur caurums) pamanīju izaugumu. Netīšām uzgāju. Mazāku par zirni. Nelikos ne zinis, domāju, ka pats pārgāja, dzīvot galīgi netraucēja un nelika par sevi vispār manīt.
Vakardien palīdzēju stumdīt mēbeles, palīdzēt ledusskapi nest pa kāpnēm. Aizgāju mājās un nedaudz sasāpējās vēders un pārgāja. Pavisam vēlā vakarā sajutu dīvainu kņudoņu ap dibena rajonu. Ņēmu spoguli un gāju uz tualeti skatīties vai nav piemetušies spalīši. Tā bija pirmā doma. Un paskatījos, ieraudzīju atkal šo izaugumu. Tādu pašu kā pirms gada. Ne lielāku, ne mazāku, bet tieši tādu pašu.
Pamēģināju atrast internetā, uzdūros visādām šausmīgām lietām, kā tāds izaugums var liecināt par hemoroīdiem, vispār var iznākt tā, ka plīst tainsā zarna, var liecināt arī par STS kondilomām un pat par zarnu vēzi. :-O
Esmu nereāli sastresojusies, ka netieku pie sava ģimenes ārsta līdz otrdienai. :-/ vai tiešām tas ir kaut kas tik nopietns? Vai nevar būt vienkārši random kārpa vai kas tamlīdzīgs, kas nav bīstams? Jo tas nekur nav progresējies, uzmetās un gadu stāv uz vietas. Neaug, nekādu citu problēmu vispār nav. Liek domāt, ka man tiešām ir hemoroīds. :-/