Sveikas.
Labu laiku atpakaļ vērsos pie jums ar šo diskusiju par savu sasāpējušos posmu attiecībās (http://cosmo.lv/forums/topic/204423-krasa-attiekmes-maina/?sort=ASC&pnr=1), daudzām no Jums interesēja, kā ta viss beidzās. Krasā attieksmes maiņa bija saistīta ar tā brīža problēmām darbā, līdz ar to gaidāmajām finansiālajām problēmām, labāku situāciju nepadarīja mans smagais raksturs. Viss beidzās ar attiecību izbeigšanu pirms 4 mēnešiem. Šis laiks bija smags mums abiem. Tobrīd abi gribējām pārtraukt attiecības, tad arī izvācos no viņa dzīvokļa, bet laiks ir pagājis, un domas sakārtotas, saprotu, ka gribu tikai un vienīgi viņu. Iepriekš biju rakstījusi viņam, viņa attieksme ir ļoti vēsa, bet kkur starp visiem sīkumiem esmu pamanījusi, ka jūtas viņam vēl pret mani ir, vismaz tā gribas domāt. Viņš man ir pārtraucis sekot sociālajos tīklos, bet ik pa laikam redzu, ka šis mani ir aplūkojis tajā pašā Instagramā.
Nākamnedēļ viņam ir dzimšanas diena, vēlos apsveikt (protams, tikai īsziņā, zvans diezvai būtu man pa spēkam), nezinu kā lai to labāk izdara, jo ceru tās sarunas laikā uzaicināt viņu kopā paēst. Un tā, mīļie, gribētu dzirdēt padomus kā lai veiksmīgi uzsāku sarunu un uzaicinu viņu satikties, lai nesaņemtu atraidījumu.?
P.S. Jā, es tiešām zinu, ka viņš ir tā vērts, lai pacīnītos.