Tā kā cosmo.lv forums sagrāva man Evolution-krupjē karjeru, es laikam nesutīšu uz turieni CV. Kāda jēga, ja mani tur nelaidīs un vēl smiesies, vai pat var būt nodarīs man pāri?
Bet tajā darbā, uz kuru es agrāk pretendēju (kurš ofissā), man vakar pateica, ka esmu on hold. Sapratu to tā, kā esmu viņiem kā rezerves variants. Tāpēc tagad atsaku darba meklējumus – vajag man taču kaut kā sadabūt naudu uz to Parīzi? Nu un es sāku domāt kur man iet strādāt, ņemot vērā savas vājas un stipras puses. Un tad atcerējos par Bites salonu.
Man tas darbs liekas diezgan vilinošs vien tā paša fakta dēļ, ka beidzot varēšu paspaidīt visus tos aifoniņus un man vēl par to naudu maksās. Ne, nu nopietni, vai tad nav zajebisj, ko?
Bet man šajā sakarā rādās daži jautājumi:
- vai tur skatās kāda tev izglītība? pieņems ar 9 klasēm?
- man ir krievu akcents, vai tur tādus ņem?
- vai tur ir obligāti prast apieties ar tālruņiem pirms tu iestājies darbā vai arī tur visu apmāca uz vietas un ir kaut kādi kursi?
Man ir tā, ka man vēl nav bijis aifonu, tāpēc es nezinu kā viņus lietot (viņiem tur nav Back pogas, ka androidos). Vēl nekad neesmu lietojis Windows phone. Vai mani varēs pieņemt darbā, lai es tur uz vietas visu iemācos? Vai arī vajag, lai tev jau būtu kaut kāda pieredze ar tiem tālruņiem?
Un vēl:
brālis neiesaka man iet uz turieni strādāt. Argumentē to, ka veikalā var ieiet kaut kādi huligāni (it īpaši ņemot vērā cik daudz to ir pie Origo), paņemt tālruni un aiziet. Bet maksāt par to vajadzēs man. Sakot, ka es vairāk samaksāšu par tiem nozagtiem aifoniem, nekā nopelnīšu. Vai tā ir?