Cau, labrit! Esmu darba, velak pec darba dososneliela shopinga. Vajag zabakus ziemas un bikses jaunas. Negribas pa tiem veikaliem vazaties, bet naksies. Sausmigi nepatik shopingot. Ja man kko vajag tad es labprat to noperku interneta.
Pa lielam man patīk, ērts, viegls, multitouch, baterija tur normāli .... man viņš vajadzīgs darbam , atsaitēm, pavadzīmēm.... Pagaidām ar visu tiek galā
Beidzot ilgi gaidītā brīvdiena! (l) Brokastoju, plānoju nedaudz Ziemassvētku dāvanu noformēšanai pieķerties, pēcāk jāsakārto dzīvoklis un jāizmācās. Un vēl japaspēj atpūsties, jo rītdien atkal darbs. :-D Jautri. Gaidu tik Ziemassvētku brīvdienas!
Laba diena. Atkal klāt nekā nedarīšanas vīkends. Nav slikti, ņemot vērā, ka nākamnedēļ sāksies ciemošanās maratons. Šodien ir doma aizbraukt apskatīt Rīgu/Vecrīgu tumsā, apmeklēt Doma laukumu utt. Un vēl laikam jādabū eglīte!!!
Man jau trešo gadu ir planšete ar pievienojamo klaviatūru. Šāda: Kādreiz izmantoju skolai, bet neteikšu, ka bija super ērti, toties ļoti parocīgi, visur varēju ņemt līdzi. Tagad izmantoju tikai kā planšeti grāmatu lasīšanai. Kādu laiku jau čakarējas tā savienojuma vieta, kur piestiprinās klaviatūra. Tajā atrodas cietais disks un tas tas visu laiku atvienojas un savienojas (ļoti kaitinoši). Bet visā visumā, ja jāstaipa līdzi, tad ļoti ērts risinājums.
Tipsy - personāls ir foršs un zobārstes super; patīkama atmosfēra. Cenas nav zemas. Bet kvalitāte ir ļoti laba - esmu pastāvīgā kliente, tieši kvalitātes dēļ es neko citu nemeklēju.