Es gan nevarētu un negribētu strādāt no mājām, lai gan manā profesijā tas vispār ir ļoti izplatīts. Kāpēc negribētu? Jo man, piemēram, tagad ir super kolēģi birojā, strādāšana šeit klātienē ir arī komunikācija ar cilvēkiem, daži pat ir kā draugi. Es arī birojā varu ierasties, cikos gribu, braukt mājās cikos gribu, galvenais, lai mēnesī tās stundas +/- ir ok, tāpēc viss ir vēl vienkāršāk. Es nemāku koncentrēties darbam mājās, pat tad, kad rakstīju bakalaura darbu, braucu viskkur ar datoru- nacionālo bibliotēku, saulainā un siltā laikā uz kādu jumta kafejnīcu utt, bet nu.. 8h dienā, katru dienu, es nevarētu kkur vazāties pa bibliotēkām un citām iestādēm, lai strādātu.. Un jā, man ir ļoti labs draugs, kurš strādā tādā pašā amatā kā es, tikai citā uzņēmumā un lielākoties strādā no mājām. No viņa dzirdu, ka praktiski nevienu dienu viņš nestrādā tās 8h, ir bijis pat tā, ka dažas dienas no vietas vispār 0 izdara darbam. Viņu tas apmierina, bet man gan ir svarīga izaugsme un pieredze, maz kko reāli darot, loģiski, ka viņa ir mazāka. Bet gan jau ir cilvēki, kas to spēj, tikai grūti jau noteikt tā, kurš mājās māk strādāt un kurš izdarīs absolūto minimumu vai neko.