Es pati gan neiesaistītos attiecībās ar vīrieti, kuram ir bērns, bet, manuprāt, ir atšķirībā veidot attiecības ar sievieti, kurai ir bērns vai ar vīrieti kuram ir bērns. Vismaz tad, ja bērns patstāvīgi dzīvo ar sievieti nevis vīrieti. Kā nu visbiežāk sastopams LV.
Manā redzeslokā nav ģimeņu, kur bērns ir palicis pie tēva, ir tieši otrādāk. Un man liekas, ka vīrietim ienākt ģimenē, kurā ir sieviete+bērns ir daudz vieglāk. Viņu uzņem diez gan labi un viņš, atšķirībā no sievietes, kura ienāk vīrieša ģimenē, kurā bērns nedzīvo, nav svešs onkulis, kuram nav nekādu tiesību. Ne ieteikt, ne aizrādīt, ne īsti laiku pavadīt kā vēlas.. un ja vēl emocionāla ex pagadās, tad vispār vakars uz ezera. Visu mūžu var nodzīvot kā sveša tante, kura ir nekas.
Es tā noteikti negribētu.
Ja iedomājos sevi, piemēram, 30+ gados, tad piekrītu augstāk minētajam, ka visticamāk piekabīte vīrietim būtu un tādā gadījumā es vairāk priecātos, ja šis bērns dzīvotu ar vīrieti nevis sievieti. Iespēja, ka izveidotos patiešām labas attiecības ar bērnu ir daudz lielākas un man tas ir svarīgi.