Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā rīkoties?

Reitings 38
Reģ: 10.12.2017
Sveikas meitenes!
Esam ar vīrieti kopā trīs gadus, sajūta, ka šis ir tas krīzes posms.
Mums ir nemitīgi daudz kašķu un nesaprašanās.
Mēs kašķējamies, kašķējamies, un vienu vakaru pajautāju viņam, vai viņš vispār vēlas būt ar mani kopā, uz ko viņš domāja, taču atbildēja, ka vēlas būt kopā, taču viņam ir ļoti apnikuši visi šie kašķi, bet viņš mani mīl, un tikai dēļ tā cer, ka kaut kas mainīsies un ir vēl ar mani kopā.
Es ļoti uztraucos par to, ka viņš vienu dienu izdomā mani pamest, dēļ tā, ka viņam apniks. Es šo cilvēku mīlu, un vēlos, lai viss mainās.
Bet no otras puses domāju, ja vīrietis tā pasaka, ka viņam ir zb jau visi šie kašķi, varbūt viņš jālaiž vaļā, un jāļauj dzīvot viņam harmoniska un mierīga dzīve?
Tiešām bailes no tā, ka vienu mīļu dienu viņš pateiks, ka viņam viss apnicis un aizies.
Kā Jūs rīkotos??
Paldies jau iepriekš :)
11.12.2017 16:23 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Un kašķi par ko? Cik var noprast - to iniciatore esi Tu?
11.12.2017 16:35 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Kāpēc tad tu kašķējies?
11.12.2017 16:42 |

Reitings 38
meitenes- nē, kašķus neizraisu tikai es. Es vairāk, bet viņš vismaz atzīst, ka arī viņš viņus izraisa. Visbiežāk mums ir tā, ka viņš kaut ko izdara ne tā, pēc tam es pārmetu. Piemēram kaut ko apsola izdarīt, bet neizdara, un es uzreiz pārmetu. Tad mums sanāk diskusijas uzreiz kāpēc tā un kāpēc tā.
11.12.2017 16:45 |

Reitings 38
man šie kašķi netraucē dzīvot, bet viņam acīmredzot ir par daudz (vismaz viņš tā saka).
11.12.2017 16:46 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Kā var visu laiku kašķēties? Saprotams, ka attiecībās laiku pa laikam gadīsies kādas domstarpības, bet ja tas notiek visu laiku, tad jāprasa kāpēc? Vai nepiekasies pie sīkumiem? Vai nespēj būt mierīgās attiecībās? Loģiski, ka vīrietis agrāk vai vēlāk aizies, ja tas tā turpināsies, muļķīgi domāt, ka tas tā nenotiks.
11.12.2017 16:51 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Visbiežāk mums ir tā, ka viņš kaut ko izdara ne tā, pēc tam es pārmetu.

Ja viņš tik bieži dara ne tā un tev ir jāpārmet, tad varbūt pašai jāapdomā vai patiešām tev šāds "ne tāds" vīrietis ir vajadzīgs. Cik tu vēl ilgi esi gatava zāģēt?
Bet, ja tavs hobijs ir zāģēšana un tas liekas ok, tad jau laikam nekas nelīdzēs..
11.12.2017 16:51 |

Reitings 7827
Es šo cilvēku mīlu, un vēlos, lai viss mainās.

Izskatās, ka jāmainās ir tev - jābeidz zāģēt cilvēks par to, ka viņš ir tāds kāds ir.
11.12.2017 16:54 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
man šie kašķi netraucē dzīvot, bet viņam acīmredzot ir par daudz

Es domaju, ka si ir dala problemas. Ir cilveki, kuriem patik un vajag strideties un ir tadi, kurus tas loti nogurdina. Man riebjas strideties, parasti ar draugu censamies atri visu izrunat un atrisinat, jo to laiku var izmantot lietderigak, tapec es varu saprast tavu partneri, ilgi es ta neizturetu pat ar visu milesanu.
Un ari, ja kaut kad nesanak - partneris neizpilda solito, nevajag uzreiz mesties virsu, parmest, apvainoties un klaigat, pacenties izprast un izskaidrot, ka tas tev liek justies. Tada zagesana un parmesana ne pie ka laba nenoved.
11.12.2017 16:54 |

Reitings 38
Meitenes- es ļoti labi to saprotu, ka liela daļa vainas ir mana zāģēšana! Es centīšos mainīties, un centīšos mierīgāk uztvert lietas un viņa rīcību! Vairāk uzticēties! Taču no Jums es vēlējos dzirdēt padomu, ja viss ir jau tik tāl sačakarēts, ka vīrietis mani vēljoprojām mīl bet viņam mana attieksme un mūsu nesaprašanās zb, vai tur vēl ir iespējams un man mēģināt kaut ko glābt? Vai labāk būtu laist viņu vaļā, lai pašai nebūtu vēlāk sāpīgāk!
11.12.2017 17:04 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Viss atkarigs no attieksmes, ja jus abi esat gatavi stradat un izprast problemas, noteikti ir verts, bet, ja viens turpina radit problemas un otrs ir muzam apvainojies, tad nu gan tur nav jegas neko censties.
Kapec neparunat ar partneri? Paskaidro, ka tu redzi tas saubas vina uzvediba un ka tev tas liek justies, centies noskaidrot no vina, vai vins ir gatavs investet un pacensties saprast ari tevi, kapec ta zagesana rodas.. galu gala, jus attiecibas esat divi vien.
11.12.2017 17:13 |

Reitings 7827
tu esi viņu gatava tā vienkārši palaist? ar atrunu, lai pašai pēc tam nav sāpīgāk? dīvaina mīlestība tev..
Viņš tev saka, ka mīl, vēlas būt kopā, bet apnikuši ir nemitīgie strīdi, kas ir pilnībā saprotams, ja jums visu laiku notiek saķeršanās par visu.. ar to viņš noteikti cer, ka tu sapratīsi un paanalizēsi savas kļūdas, bet tu tikmēr plāno kā tev būtu vieglāk.. labāk būtu paplānojusi kā no tā visa tik ārā, kā uzlabot visu, ja tiešām mīli un jūti arī viņa jūtas pret sevi.
11.12.2017 17:14 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja zini, ka viņš ir tāds uz ko paļauties nevar, tad dari pati kas jādara. Nepaļaujies pilnībā uz viņu. Būs mazāk vilšanos.
11.12.2017 18:16 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Ja tā Tava puiša rīcība ir nepieņemama, Tu vari zāģēt vai nezāģēt - tā puiša izgājieni Tev tāpat būs nepieņemami. Atšķirībā no zāģēšanas, nezāģēšanas gadījumā Tava neapmierinātība tāpat iekšā augs un rūgs - un tad kaut kad sprāgs riktīga atombumba. :-O
.
Tā ka pasēdi mierā un klusumā, padomā, varbūt saraksti uz lapas vienā pusē aili, kas Tev viņā un viņa rīcībā patīk, un otrā pusē, kas nepatīk - tas varētu palīdzēt sakārtot domas, un izsvērt, vai šīs attiecības ir tās, kuras Tu vēlies vai tomēr nē. ;)
.
Tavā vietā te neviena nevarēs Tev pateikt, kā rīkoties ir vispareizāk. Tik un tā vispareizāk un Tev piemērotāk būs tas, kā izlemsi rīkoties Tu pati. :-P ;)
11.12.2017 18:21 |

Reitings 38
Es zinu, ka mīlu vinju! Bet esmu gatava palaist tieshi shii ienesla deelj, li ginjam buutu mieriiga dziive, iespejams ar mieriigaaku meiteni un vinsh buutu laimigs
11.12.2017 21:01 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Izskatās, ka Tu pati apzinies, ka savādāk nevari/negribi izturēties, tāpēc jau vairākos komentāros mini to, ka varbūt ir jālaiž viņš vaļā. Izskatas, ka Tu jau pati esi izlēmusi, tikai vēl nedaudz svārsties.
Mēs ar vīru izšķīrāmies pēc 2,5 gadu kopābūšanas nemitīgo strīdu dēļ. Pēc vairākiem mēnešiem gan sagājām atpakaļ kopā, bet šī šķiršanās mums ļoti daudz ko deva, nemitīgie strīdi nav atgriezušies.
11.12.2017 21:08 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Nu, ja tiešām viņu mīli un esi gatava palaist prom, lai ir laimīgs, tad visi tie viņa izgājieni, kas Tevi tā neapmierina un par ko Tu viņu zāģē, tie ir tikai Tavi putni. ;) Atrisini savus putnus, ne pieprasi no viņa, lai viņš ar tiem tiek galā, tad attiecības vnk uzlabosies pašas no sevis. :)
.
P.S. Cenšanās mainīties un cenšanās mierīgāk uztvert nav savu putnu risināšana, starp citu. ;)
11.12.2017 21:12 |

Reitings 73
Reģ: 04.07.2016
Zini, trīs gadi kopā ir fufelis...
Iedomājies 17 gadi kopā, bērni un kopīgs bizness, un apziņa, ka tavs mīļotais cilvēks ir pārvērties līdz nepazīšanai. Jā, un vīrietis ir tas, kas zāģē... un es esmu tā, kam kašķi nogurdina, nu jau līdz vemšanai...
No sirds iesaku izsvērt savu uzvedību un savas rīcības..vai patiešām, tu viņu mīli.. ja nespēj pieņemt cilvēku kāds viņš ir.. vai patiešām tas ko vinš sola un neizdara ir tik mega svarīgi, vai varbūt tas ir svarīgi tikai tev.. varbūt viņs izdara, bet ne tā, kā tu to esi iedomājusies...
Vienvārdsakot, parakājies vispirms sevī nevis uzreiz meties vainot otru...Ja mīli, atrodi sevī spēku piedot, pieņemt otru tāds kāds viņš ir.. Ja nespēj, tad atvadies... tad tā nav mīlestība, bet pieradums..
11.12.2017 21:14 |

Reitings 38
centīšos mainīt savus pārmetumus, jātiek ar sevi galā, vismaz jācenšas
bet kā Jūs domājat, vai vīrietis, ja ir pateicis pats, ka viņam jau visi šitie strīdi zb, tad tur vispār vēl ir jēga mēģināt? man uzreiz kaut kā tas asociējas, ja tā var pateikt, ka iespējams arī jūtas zudušas( kaut gan pēc izjūtām tas tā neliecina)
11.12.2017 22:20 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Bet viņš taču pateica, ka grib būt ar tevi... tikai tie strīdi apnikuši. Tas noteikti neliecina par jūtu zudumu. Bet par problēmu, kura jārisina.
11.12.2017 22:23 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Ja saka, ka apriebušies strīdi, tad to tas arī nozīmē, nevis, ka jūtas ir zudušas. Tas ir skaļš brīdinājuma signāls, ka steidzami kaut kas ir jādara lietas labā, lai varētu vēl ko mainīt. Ja nekas nemainīsies, tad arī jūtas par pazust.
11.12.2017 22:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits