Diezgan steidzami nepieciešamas idejas dzimšanas dienas kūkai. Gribu uzcept ko sarežģītu, bet neviena recepte internetā īsti neuzrunā. :'-( Kādas jums, jūsu draugiem, ģimenes locekļiem utt. kūkas ir mīļākās? Nevajag obligāti dzimšanas dienas kūkas izskatā, bet vienkārši kādu garšīgu torti :-D
Tur jau nekāda lielā recepte nav:-D Pasekot līdzi, protams, vajag. Es, ja nemaldos, toreiz vēl cepu ar gāzes cepeškrāsni, lielāks čakars kā ar elektrisko. Bet nu galvenais tajā visā, manuprāt, ir baltumu sakulšana. Ar visu parējo grūti notizloties.:-)
ērzelis, super, paldies! :-) Man gribas uztaisīt pārsteigumu, bet bail no manas cepeškrāsns, jo dažbrīd dīvaini uzvedas, tāpēc visu pirms tam vajag izplānot. :D
Bibo, man patīk biskvīta torte ar vārīto krēmu un ogām :) nekas ļoti sarežģīts tas nav, tikai nedaudz laikietilpīgi.. Cielaviņa arī nav no tam elementārākajām kūkām :)
Ļoti iesako šo - http://www.homecookingadventure.com/recipes/no-bake-triple-chocolate-mousse-cake Pati esmu šo recepti izmēģinājusi un sanāca perfekti! :)) Ļoti garšīgi ir, ja to pasniedz kopā ar ķiršu mērci - tā šokolādes sātīgajam saldumam piešķirs patīkamu svaigumu. ;)