Iemesls, lai šķirtos

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Vai tas būtu saprotams arguments, lai pateiktu "šķiramies", vnk tādēļ, ka vīrietis uztur kontaktu ar bijušo (lai gan iepriekš bijām runājuši, ka tas man bendē nervus un dzīvi)? Vienīgais ko es ar šo teikumu panācu bija tas, ka sarakstes tiek rūpīgi slēptas un daudz melots.
Atvainojos, ka atkal runāju to pašu tēmu, bet nespēju tā vienkārši izšķirties, jo kopējā attieksme puisim ir laba, un izturās mīļi, tikai viņš nezina, ka esmu lietas kursā par viņa slēptajām lietām...:-/
07.12.2017 09:53 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Thechloe
14.12.2017 11:56 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Nu.. padomā arī par to, vai arī nestāsta/melo speciāli, lai neuzzina, jo ja uzzina kaut kādas lietas, tad streso par sīkumiem.
Man jau šķiet, ka 1 cilvēks nav tikai vainīgs, tas ka nestāsta un melo un cer, ka neuzzinās iet roku rokā ar to, ka otrs ir histēriķis, kas sadusmosies par mazāko sikumu, kas netiks izdarīts pēc viņa prāta.
14.12.2017 12:06 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Thechloe, par tām online nākšanām utt nezinu, bet tāpat vienmēr viss nāk gaismā, pie tam tu jau iepriekš esi viņu pieķērusi melos par šo, cik tev reizes vajag to izdarīt, lai saprastu, ka viņš to aiz muguras tev dara, kaut gan saka pretējo?
Un nepiekrītu arī tam, ka pati esi vainīga, ka tev melo, jo streso par to :D Visa vaina ir komunikācijā, kāpēc vienās attiecībās ir tā, otrās pavisam citādāk? Jo, piemēram, manā gadījumā viens cilvēks nemāk sakarīgu teikumu savilkt no 10 vārdiem un pamatot savu domu, motivāciju, uzskatus utt, nav mugurkaula un savas nostājas, tāpēc asti iežmiedzis pakaļā skraida apkārt un dara sviestu, cerot, ka es nekad neuzzināšu, melojot man, melojot par kko citu saviem tuviniekiem, ģimenei un pēc tam brīnās, ka tas viss nonāk tik tālu, ka par katru otro lietu jāmelo un ir stresi, jo nu... tas paliek ļoti neglīti, bet ar tagadējo cilvēku var visus nepatīkamos momentus izrunāt, saprast vienam otru un nonākt pie kompromisa, pēc kā nevienam nekas nav jāmelo un kaut kā arī es vairs nestresoju par nepatīkamām lietām, kad ir savstarpēja sapratne un cieņa, kā arī var jau redzēt, ka šim cilvēkam tā nav tendence, melot visiem apkārt, atšķirībā no iepriekšējā.
Tā kā gan jau saprast var, ka viņš melo tev par bijušo, jo zina, ka būs histērija, bet... Vai tev to vajag, varbūt labāk atrast vīrieti, kas nemeklēs visur vieglāko ceļu- kaut ko noklusēt, samelot?
14.12.2017 12:32 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Un nepiekrītu arī tam, ka pati esi vainīga, ka tev melo, jo streso par to. Visa vaina ir komunikācijā, kāpēc vienās attiecībās ir tā, otrās pavisam citādāk?

+++
14.12.2017 12:47 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Man arī ir pieredze ar to, ka ar vienu cilvēku esmu tā, kurai, neko nestāsta, jo "būs histērija", bet otrās attiecībās tādu problēmu nav, jo nav ko stāstīt tieši šajā jomā, kas man varētu izraisīt histēriju. Protams, ir domstarpības, bet par citām jomām, kas man nav tik sāpīgas kā citu sieviešu iesaistīšana mūsu attiecībās. Turklāt liela daļa histērijas tieši radās tajās pirmajās attiecībās no tā, ka nevis uzreiz saka patiesību, bet melo un sāp melošanas fakts kā tāds, jo liekas, ka problēmu varēja kaut kā atrisināt, bet melošana ir nodevība, necieņa un liekas, vai vērts risināt, ja nākamreiz atkal var samelot. Līdz ar to piekrītu, ka, iespējams, vienkārši esat tik dažādi, ka vai nu pamatīgi jāmainās vienam, kas visdrīzāk nenotiks, vai jāšķiras un jāmeklē partneris, ar ko saskanēs viedokļi, jo citas attiecības pat tev nemainot sevi var būt labāk.
14.12.2017 12:57 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Zvērešana, ka nekomunicē utt diemžēl daļai cilvēku ir kā pateikt "čau", vnk pliki vārdi un viņi neuzskata, ka tie ir baigie meli.
14.12.2017 13:00 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Turklāt liela daļa histērijas tieši radās tajās pirmajās attiecībās no tā, ka nevis uzreiz saka patiesību, bet melo un sāp melošanas fakts kā tāds, jo liekas, ka problēmu varēja kaut kā atrisināt, bet melošana ir nodevība, necieņa

Piekrītu 100%
14.12.2017 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits