Vispirms nedaudz background story. Ar pašreizējo draudzeni esmu pazīstams 3 gadu, no kuriem vienu esam pavadījuši kopdzīvē. Attiecību sākums, jāsaka, bija visai vētrains, jo abi esam apveltīti ar "raksturiņiem" un tieksmi dominēt. Laika gaitā palēnām pieslīpējāmies viens otram un attiecības kļuva rāmākas. Kad viņa pārcēlās pie manis, satuvinājāmies vēl vairāk.
Vasarā viņa devās pavadīt atvaļinājumu pie radiem uz attālāku Latvijas nostūri, un kopš šī brauciena viņa, man liekas, ir pārvērtusies. Pagaisušas visas mūsu foršās vakara sarunas, mīļums, apskaušanās gultā, izklaidēties viņa pārsvarā dodas ar draudzenēm, brīvdienās pārsvarā sēž telefonā vai FB. Intīmās attiecības, var teikt, pazudušas. Vairākkārt esmu mēģinājis runāt, viņa uzstāj, ka viss esot kārtībā, tikai stress darbā. Mēģināju restartēt attiecības un septembrī izkārtot braucienu uz Turciju, bet viņa nevarēja tā paša darba dēļ. Ziedi, uzmanības apliecinājumi - nekas nepalīdz. Arī runāt nav jēgas, jo viņa ignorē.
Aizvakar uzzināju, ka viņa tajos laukos esot redzēta kopā ar savu tīņu vecuma lielo mīlu.
Nevaru izlemt, kā man rīkoties, jo tās ir tikai baumas.