sadevāties rokās (romantiski)? apskāvāties (romantiski)? bijās uz randiņu? skūpstījāties? nodarbojāties ar seksu? Es nekad neesmu darījis nevienu no šīm aktvitātēm, un man jau ir 10 gadi pāri pilngadībai.
nestrada, nemacas, neko jedzigu nedara pat dzivokli matei sakopt nevari palidzet, logiski ka esi tuksa vieta. vel atlavieste teikt ka mate mirusi, cali ka dziva un te liki vians skapja satura foto izsmiesanai,,dzivi vienaistas dzivikli ar mammu uz vians rekina,,, fui
Pirmo reizi skūpstījos, kad palika 20 gadi. Tas notika vienā barā (DPM, ja būt precīzām) ar kaut kādu piedzērušo meiteni. Viņa man vēl prasīja lai es nopērku tai alu (precīzāk deva tādu mājienu), bet man nebija naudas, tāpēc seksa nenotika! :( Bet aiz rociņām gan vēl neesmu ne ar vienu sadevies. :(
sadevāties rokās (romantiski)? 14 apskāvāties (romantiski)? 14 bijās uz randiņu? 18 (tāds īsts randiņš. pirmajās attiecībās nesapratu, kas notiek, tāpēc iepriekšējos īsti neskaitu) skūpstījāties? 15 nodarbojāties ar seksu? 17
ha ha calis.lv gan tevi atro izbanoja ja! MrCarrot tur aru teici ka sieviesu dzmumorgani ir pretigi un tev nekad pat radins nav bijis!:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Tas nekas, ka neesi dariijis visas iepriekshmineetaas lietas. Slikti ir tas, ka joprojaam neesi uzsaacis psihoterapiju. Tepat forumaa vari samekleet koleegji psihoterapijas seansu apmekleejumam, jaunkundze ar niku Maija1988 izpauzhas fekaaliju un uriina teemaas. Kopistiski variet doties mekleet paliidziibu, ja veel kaads pieteiksies, buus jau grupu nevis individuaalaa terapija, leetaak sanaaks.
sadevāties rokās (romantiski)? 14 apskāvāties (romantiski)? 14 bijās uz randiņu? 14 skūpstījāties? 14 Manuprāt, Tu pa daudz iespringsti, viss nāk ar laiku - vai nu agrāk vai vēlāk un, iespējams, piedomā pie tā, ko Tu šeit raksti, iespējams, tāpēc Tev neiet arī dzīvē mīlas frontē, jo reāli esi palicis bērna prātā.