Nav teikts ka ārzemēs būs labāk, tāpēc arī ir tā ka nejūtos droša par to variantu. Kā teicu, ģimenē ir smagas veselības problēmas, gribot nevaru braukt prom, ne psiholoģiski to varu atļauties, ne arī fiziski varu būt prom ilgi. Reāli, tā atbildība, kas uz mani ir uzkrauta... nebrīve arī dara savu tiesu.
Neviens nav labākais protams, bet laikam vien bija labāki kandidāti, ja jau netiku.
Ai, profesionālā izglītība jomā kas mani vairs tiešā veidā nesaista. Daudz enerģiju uz to izliku, bet jēga nebija (daudziem tā gadās), tad mēģināju ko citu, izgāzos..Vel mēģināju ko citu un atkal izgāzos. Tad nu meklēju darbu un atkal vienas neveiksmes, līdz beidzot biju atradusi to "īsto" darbu, kur specifiski manas īpašības un prasmes (personīgās prasmes) varēju izmantot, bet diemžēl tādu darbu otro reizi atrast varētu būt neiespējami jo parasti tur vajag labu izglītību. Bet izglītība atkal ir nauda un nauda man nebūs tagad, jo darba nebūs, bet darbs ar minimālo, man knapi palīdzētu palīdzēt ģimenei, nemaz nerunājot par palīdzēšanu sev. Labak nekā nekas protams...
Principā, es vairs sevi nespēju uztvert ar potenciālu, vienkārši uztveru sevi kā nejēgu kas neko dzīvē nekad nesasniegs priekš sevis. Jo līdz šim, man arī dzīvē nav izdevies neko sansiegt no tā ko esmu gribējusi.