Labdien, cosmietes!
Vai ir kāda, kas lieto Facebook (sociālais tīkls internetā, kur var par sevi ielikt info un sazināties ar citiem- līdzīgs kā kādreiz bija tāds draugiem.lv, otrapuse.lv)?
Es nesen tur reģistrējos un tagad lietoju, bet tur tajā reģistrācijā bija jānorāda attiecību statuss. Es, protams, norādīju, ka esmu kopā ar savu vīrieti, nosaucot viņa vārdu. Nevēlos arī, lai man visādi čaļi raksta, uzmācas utt.
Bet tur bija arī jānorāda, no kura brīža ir attiecības. Un tur es apstulbu. Kādu datumu lai raksta? Kuru datumu jūs tur rakstāt? Tur jāraksta tas brīdis, kad sarunājām, ka viņš ir manis čalis? Vai pirmais randiņš? Māsai šo jautāju, viņa teica, ka vispareizāk ir rakstīt dienu, kad pirmo reizi atdevās (viņa tā esot darījusi), bet man atkal tas neliekas ok, jo mums sākumā bija gulēšana, bet tā bija, godīgi sakot, vairāk tāda dzīvniecisku tieksmju nomierināšana, par nopietnām attiecībām nedomājām. Jūtas sāka parādīties vēlāk, bet kurā datumā tieši, es neatceros.
Bez tam, mēs bijām arī sagājuši ragos uz kādu brīdi un es biju pārvākusies uz otru istabu gulēt vairākas dienas. Pēc tam salabām. Varbūt, ka tā ir īstā diena, jo tad jau bija skaidrs, ka mums viss ir nopietni.
Runāju par šo arī draudzeņu lokā. Viena uzskata, ka attiecības sākas, kad puisis iepazīstina meiteni ar vecākiem un stāda priekšā kā savu mīļoto meiteni. Otra draudzene, līdzīgi kā māsa, tomēr uzstāj, ka tieši sekss ir īstais brīdis (un ne sūkšanās vai taustīšanās, fistings, arī orālais nē, bet tieši vaginālais).
Atklāti sakot, esmu nedaudz apjukusi.
Kā jūs izvēlējāties datumu?