Man jau kopš bērnības mājās un laukos ir bijuši suņi, tāpēc vienmēr zināju, ka arī pati gribēšu savu mājas mīluli. Šis lēmums gan bija diezgan spontāns, jo savu suņuku paņēmu no patversmes pēc tam, kad vairākas reizes biju ar viņu staigājusi un sadraudzējusies, bet ne mirkli to nenožēloju, jo dzīvi bez suņa nevarētu iedomāties (l) Jā, protams, tas sagādā zināmas neērtības, kad -20 grādos suns tik un tā ir jāved ārā vai arī jāatstāj viņu kaut kur reizēs, kad nevaru paņemt līdzi, taču pie tā visa pierod. Galu galā arī ar bērnu sākumā neiet viegli, bet ne jau tāpēc cilvēki atteiktos no pēcnācējiem. Suns ir lielisks draugs uz mūžu, tāpēc, ja iekšēji ir sajūta, ka gribas viņam dot mājas, es noteikti ieteiktu to darīt, protams, sākotnēji kārtīgi izvērtējot iespējas par viņu atbilstoši parūpēties, skolot, staidzināt ārā utt. Es savā ziņā priecājos, ka paņēmu jau aptuveni gadu vecu suni, kurš jau prata nokārtoties ārā, taču iepriekš esmu audzinājusi suni arī no kucēna vecuma, un tas ir jauks laiks. Suņi ļoti ātri apgūst to, ka jānokārtojas ārā, tāpēc es nedomāju, ka tā ir liela problēma, kā dēļ atteikties no suņa ņemšanas. Lai veicas! :-)