Mēģināšu izskaidrot situāciju.
Mana bērna tēvs vasarā nopirka lietu ( mantu ) apm cik zinu maksāja 40-50 eur.
Pagalms, 4 bērni, trīs meitenes un viens puika. Meitenes 10-12-3, gadi puika 11 gadi. Viens pie otra ciemos ik pa laikam ieskrien.
Puika ir no tādiem, kas var mierīgi izsist stiklu, pagrūst, nozagt ( vasarā no citu dārziem, siltumnīcām) zaga , nu tāda tipa.
Tā nopirktā manta vasarā pazuda, vainīgo nav.
Visiem bija aizdomas uz to puiku, bet nu nekādu pierādījumu.
Šodien mana meita man izstāsta, ka viena no tām meitenēm pastāstījusi,ka tā manta ir pie tā puikas, to viņš pats tai meitenei pateicis.
Bet meita man piekodonāja,lai nevienam nesakot tas ir noslēpums, tad nu meita ar asarām acīs lūdzas, lai ne tam puikam ne viņa vecākiem nevienam neko nesaku, savādāk viņa sanāk tās meitenes acīs nodevēja .
Es jau ar 100 procenti neesmu droša, ka tā taisnība, bet ja es rīkošos, tad meitas acīs būšu nodevēja un viņa man vairs neko nestāstīs.
Kā to puiku varētu atmaskot,neiesaistot manu meitu kāds būtu labākais variants, Tas puika ir ļoti viltīgs.
Kad vasarā zaga manas dzeltenās plūmes neparko savu vainu neatzina, tikai kad es pie viņa štābika parādīju kauliņus, tad teica, jā vainīgs.
Tad nu te bez 100 procentiem pierādījumu neej klāt. Tā puikas vecāki, nu tētis tāds no mierīgo gala, bet māte par katru dēliņa uzvedību kā lauva pretim sper - tikai ne mans bērns, mans bērns nav vainīgs!
Tā māte jau ar puskāpņutelpu salekusies sava dēla dēļ.