Palasīju savas iepriekšējās diskusijas komentārus un uzzināju, ka ir, piemēram, tāda aplikācija kā maršruta plānotājs un tāda, kas palīdz apgūt svešvalodas...interesanti. Kādas aplikācijas ikdienā izmantojat? Un kuras šķiet foršas, interesantas, parocīgas, noderīgas?
Facebook, Instagram, WhatsApp, international, WhatsApp, aliexpress, sieviešu dienasgrāmata. Nav tā, ka visas katru dienu izmantoju, bet šīs ir tās, kuras ir manā telefonā un izmantoju tās. Un ir vēl pāris english grammar aplikācijas, bet pāris reizes tik sanācis izmantot pagaidām, bet plānoju drīzumā aktīvāk izmantot.:-)
Štank, tā ir aplikācija, kurā es atzīmēju mēnešreižu dienas, to stiprumu. Dienas, kurās nodarbojos ar seksu. Tad nu, izmantojot to, varu redzēt, kurā datumā atkal vajadzētu sākties mēnešreizēm, kad man ovulācija utt. :-D
Nē, Štank, manējā nekādus signālus nesūta, jāatver aplikācija, lai to informāciju redzētu. Viņa ir domāts ikdienas izmantošanai, vari svaru, garastāvokli, pašsajūtu ierakstīt, tamdēļ nesūta nekādus paziņojumus. Un, manuprāt, raksturs man nav drausmīgs. :-D:-P Bet par mēnešreižu tuvošanos pati draugam parasti paziņoju, bet manu garastāvokli tas neietekmē, to vairāk darbs vai seksa trūkums reizēm ietekmē drīzāk. :-D
Ikdienā izmantoju standarta Facebook, Instagram, Whatsapp, Viber utt. Duolingo svešvalodas apguvei. P.C (Personal Calendar) sieviešu app. Vēl Swedbank un otras savas bankas app.
Forša diskusija. Tās, ko ikdienā izmanoju es ir sociāie tīkli (FB, Messenger, Insta, Whatsapp), satiksmes apikācijas (1188, Rīgas Satiksme, Daugavpils Satiksme), no ziņu portāliem tikai Delfi. Vēl izmantoju SEB bankas aplikāciju un SMART-ID tiem pašiem mērķiem. Sievietes dienasgrāmatai izmantoju Flo. Un vēl laika īsināšanai man ir goodreads, IMDb, Vikipēdija, Pinterest. Un katram gadījumam booking.com aplikāciju arī turu telefonā.
Man ir klasiskā "sieviešu" aplikācija (WomanLog), ilgi nelietots DuoLingo, Kindle aplikācija (ja lasītāja nav pie rokas, var lasīt arī telefonā), Taxify un pāris ēdiena aplikācijas, tai skaitā Wolt - ja kāda grib reģistrējoties dabūt 6 eiro bonusu, tad to var izdarīt ar kodu RIGASMETRO :D
Vienu laiku ļoti noderīga šķita aplikācija, kas atgādina, ka jāiedzer ūdens, jo bieži par to aizmirsu, bet ar laiku slinkums ņēma virsroku, ignorēju paziņojumus līdz vienkārši izslēdzu.