Kāda tur recepte? Mērcē cepumu siltā pienā un smērē pa vidu to, kas garšo un ir pa rokai. Man parasti ir kārta ar putukrējumu un otra ar zapti, bet nu tur tak jebkas salds iederas.
Nekad neesmu likusi zaptes, pienā arī cepumus nemērcēju, bet tējā. Starp cepumu kārtām ir tikai biezpiens ar marmelādi, kas sajaukts ar vaniļas saldējumu.
Es izvēlos 2 veidu cepumus- klasiskos un šokolādes, parasti sanāk 2 klasisko cepumu kārtas un 2 šokolādes. Biezpiena masu taisu putukrējumainu. Cepumus nekur nemērcēju. Vienu biezpienas masas kārtu samaisu ar marmelādi un abas klasisko cepumu kārtas apziežu visbiežāk ar maltām zemenēm vai brūkleņu ievārījumu, atkarīgs no tā, kas ledusskapī/saldētavā. Pa virsu bagātīgi lieku grauzdētus lazdu riekstus.
Es izvēlos klasiskos un brūnos cepumus, tos lieku kārtās, pa vidu smērēju sakultu saldo krējumu+maskarpone, reizēm kādu ievārījumu, banānus, kivi vai ko citu ielieku kādā kārtā. Cepumus iepriekš pamērcēju kafijā, ļoti garšīga nākamajā dienā.