Vēl viena fīča, es konservus sūtu tikai katru otro vai katru trešo mēnesi. Proti, pasūtu lielos iepakojumus - 24 vai 48 gab. viena veida, jo tad uzreiz cena par vienu konservu nokrītas no ~1 eiro uz ~0,60-0,70 eiro, nākamajā reizē pasūtu citu veidu, un tā man skapītī ir 4-5 veidu konservi, katru dienu kaut kas jauns, tai pat laikā pa lēto.
To pašu sauso - 400 gramīgais Purizon maksā 5 eiro (12,50 eiro kilogramā), bet es kooperējos ar citiem Purizon ēdājiem, pasūtām 7,5kg (tās ir 3 pakas pa 2,5kg), cena 53 eiro, jeb 7 eiro/kg, un tad izdalām uz visiem, cik kam vajag.
Meitenes, kuras grib ietaupīt, iesaku pirkt Josera sauso, tas ir labākais price performance, ja noteicošais ir cena, bet gribas barot relatīvi veselīgi. 10kg maiss maksā 32 eiro (mīnus atlaides). Bieži klāt nāk dāvanas - konservi, mantas.
Nu un pašās beigās - ierakstām meklētājā "gratis" un apskatāmies, ko dod par velti. :-) Kaķiem retāk, bet suņiem bieži visādi fancy konservi ir pilnīgi par brīvu, tikai ierobežotā daudzumā - tā kā degustācijas variants. Vai arī varianti, kad pērc 1 konservu un cits nāk par brīvu, vai našķi ierobežotā skaitā par smieklīgu cenu.