mm..intuicija dazreiz palidz, dazreiz nepalidz, bet lieta saada.
Pirms 5 gadiem biju iemilejusies sava pirmaja arzemnieka. Viss skaisti superigi, bet es aizbraucu atpakal uz LV bridi, kad tikai attiecibas butu pa iistam sakusas, jo mes tikai tikaamies, randinojam. Vienu reizi 2 ned. vai pat retak. Beigas meginajam attiecibas no attaluma, bet kas tur var sanakt, ja otra nav un, ja es biju galigi jauna un pusi izfantazeju. XD
KAtra zina vistrakuligakais romantiskais piedzivojums, kas beidzas ar to, ka es vnk biju cita valsti un vins sagaja kopa ar savu bijuso.
Kad atgriezos vina valsti vins tik un ta mani uzmekleja, satikamies un es protams negribeju dzirdet par to otru, bet vins jau man nemeloja teica ka ir otra,...vnk es ka jau iemilejusies negribeju to dzirdet un saprast. Ta nu sanak, ka nokluvu milakas loma. Ne es vina draugus iepazinu ne kur dzivo...tikai kopigus izbraucienus vai masas dzivokli redzeju. Tapec skatoties atpakal saprotu ka es biju tikai milaka, lai ari toreiz domaju, ka kas vairak. Un taa es beigas sapratu to, un atteicos turpinat tada stila un sataisiju sceenas. BEt vins meginaja turpinat so pasu statusu...jo mums esot kaisles miilestiba..... XD
Tagad esmu izgajusi cauri ari citam attiecibam, kuras tiesam var saukt par attiecibam tapec ari saprotu, ka tas nebija attiecibas,bet tikai mirkla baudisana.
Lieta tada, ka mes, lai ari attiecibas ar citiem visus sos gadus uzturam kontaktu ik pa laikam.Kaut kas lidz galam nav beidzies, un pats sliktakais, ka fiziski viens otram loti patikam un mentali sarunu limeni arii. Plus abi esam augusi utt. Un vins ar to sievieti otru ir izaudzinajis sos pedejos 3 g. cita viriesa bernu ari..Vins ir loti atverts utt. Un saka, ka pamegina gimenes dzivi un tas nav prieks vina vai vismaz nav pareiza persona ar ko dibinat gimeni.
Es tiesi ari esmu paskirusies un beidzot aizmirsusi savas nesenas attiecibas, jo redzu, ka ilgtermina vnk nebuutu...biju atkal iekerusies sliktaja puisi...XD
Un lieta taada, ka vins un es abi mes jutam ka kkas lidz galam nav izrunats vai izdarits, nezinu..
Varbut tas tapec,ka nekad lidz galam isti nebijam attiecibas tapec...
Bet varbut tapec, ka tie taurenisi ari pec 5 gadiem nenomirst.
Un esot realistiskaka un skeptiskaka, censos but vesaaka, liku vinam saprast ka mes isteniba viens otru tik labi nepazistam, lai skrietu tagad otra skavaas atkal kad kkas nav kartiba privataja dzivee....jo es netaisos atkal iemileties un tad ataaa....
un ta nu vins izdomaja ka mums vajag kopa izdarit visu ko nepaspejam, bet ko gribejas saprast, vai mums saskan kopa dejot, etc....gaume lidziga ir...abi pat muzejos jautri pavadam laiku...viens klasiskaks otrs modernaks un tad tur tie pretpoli lidzigajas intereses uzbliez uguntinu....
un ta nu vins mani ieludza satikties cita pilseta neitrala vide(mes tagad dzivojam 1500 km viens no otra) un piedavaja atseviskus numurinus, ja es ta velos...
Un es nevaru saprast ko darit, jo intuicija saka, ka tik un ta protams, ka gulesim kopaa....
iznemot, ja es manisu ka vina attieksme pret mani nav mainijusies...
Gribas satikt, jo nesaprotu, kapec veljoporojam mums nebeidzas tas skudrinas, ka kkas nav pabeigts....
lai ari pedejo reizi satikamies maijaa...uz teeju, musu pirma randina vieta lai nosleegtu apli...taa bija vina ideja...vins mani aizvilinaja un lika atcereties kur pirmo reizi sedejam randina...un teica ka noslegsim apli....
un tagad sis...
kaadam lidziga situacija bijusi ar kadu vecu milestibu kas neruuus???