Ak tie bijušie... :D Nekas nemainās :D
Man visi bijušie ir pēc tam rakstījuši, visi... Es arī nezinu, priekš kam viņiem tas vajadzīgs.
Pēc savas pēdējās pieredzes, labākais, ko varu ieteikt, un ko arī es tagad daru- vienkārši ignorē. Es, piemēram, bijušajam pat paldies nepateicu par atsūtītajiem ziediem dzimšanas dienā šogad. Tāpēc, ka viņš man pagājšreiz, kad izšķīrāmies, vispār mieru nelika, katru nedēļu rakstīja sirdi plosošos tekstus par to, kā mīl bla bla bla, sākumā vēl atbildēju un arī nesapratu, ko viņam vajag, katru reizi galu galā atšuvu, pēc tam vispār nobloķēju visur, tad viņš rakstīja no kolēģa nr, ok, kko parunāju un atkal nobloķēju, tad viņš rakstīja sms no interneta, ok, parunaju un atkal atšuvu, tad viņš atrada kkādus sīkumus, ko es atstāju viņa dzīvoklī, kkādus cimdus un cepuri, ko man vispār nevajadzēja un izdomāja, ka atdošot vienam manam čomam, lai viņš nodod man, jo zināja, ka es pateikšu, ka man nevajag, nu smieklīgi. Tad viņš no viņa izprasīja manu jauno darba vietu un sūtīja uz turieni ziedus... un tā turpināja līdz izlūdzās vēl vienu iespēju man. Ai... Tas, ja godīgi, bija ilgi un nogurdinoši un pēc tā saprotu, ka vienīgais pareizais risinājums ir ignorēt pilnīgi visu, ko bijušie dara, visas mantas utt ir stulbas provokācijas un ja viņš nesaprot, ka viss beidzies, tad tas ir vienkāršākais veids, kā to likt saprast.