Mums ir aptuvena nojausma, kur viņš dzīvo, taču neesam pārliecināti, un nav arī īsti laika tēlot detektīvus un meklēt.jus nupat nopirkta dzivokli vai irejat?
tomēr īsti nav jāsāk ar īpašumtiesību skaidrošanu..ir gan...;-) vienkarsi gribu lai zini...jus esat tikai irnieki...;-)
Un, pat ja es nopirkšu tagad dzīvokli, kurā es dzīvoju, ko tas šajā situācijā mainīs?Logiski. Bet vai tev to vajag ar kaiminiem kur jakaro? Meklejat citu kas der.;-)
neslēdz ieejeas durvis, vienmēr atstāj vaļā... Esmu līmējusi lapiņas, runājusi - nekas nemainās.Identiski. nezinu kā cīnīties, apsveru bērnišķīgu ideju- radīt iespaidu, ka tur dienā uzturējušās nepiederošas personas.
Mēs īrējam pāris stāvus augstāk jau kādu laiciņu, un šī problēma ir aktuāla aptuveni gadu
Man patika ideja par degošiem kaku maisiņiem
nevajadzēja radīt tādu iespaidu, tas viss reāli notika. Mūsu dzīvoklī mēģināja ielauzties, durvis un atslēga sbojāta. Bet pat tas nemaina tā cilvēka domas.Šādā gadījumā es noteikti darītu zināmu policijai un apdrošinātājiem, ka vairākkārt ir runāts ar kaimiņiem par ieejas durvju aizslēgšanu un neaizslēgtās durvis ir kaimiņu nolaidība vai speciāli kaitnieciska rīcība. Iesniegumā policijai pierakstītu lūgumu pārbaudīt kaimiņienes iespējamu saistību ar likumpārkāpējiem, jo lūgums par durvju slēgšanu tika apzināti un ilgstoši ignorēts.