Hey, hey, hey! :) Man šonakt jau otro nakti īsti nav sanācis normāli pagulēt. Vairākas reizes mostos augšā, laikam dēļ stresa vai vienkārši bezmiegs. Kādai vēl neiet whatsapp? Visas pārējās aplikācijas darbojas, bet ne whatsapp. Jauku dienu!
Neteiktu, ka tieši kaitina tas, ka nomāc šos svētkus, jo daļa veikalu jau piegrūž pilnu ar sniega bumbām, pārslām, lampām utt., bet kaut kā gribas vairāk tos mūsu pašu nieciņus redzēt, kādus jaunus izstrādājumus, sveces, ko nu cilvēki sarūpē. Negribas, lai zūd akcents uz to. :-) Arī salūts jau ir brīnišķīga lieta, ar himnu, visi kopā, manuprāt, skaisti un tad man gan galvā nav tas štrjoms, ka ātrāk, ātrāk, sniega svētki nāk. :-D
Čau! Priecīgu 5dienu! Šodien uzvilku pērn pirktos zābaciņus, un nesaprotu, kā var tā būt, ka pagājušogad derēja, šogad par lielu. Kāja sarāvās, vai? Pa dienu biju šopingā, nopirku dvieļus un glāzes, sēžu un priecājos, cik skaisti -ha, redz, vairs nav obligāti vajadzīgs jaunas somiņas vai kurpju faktors, lai tādu prieku izjustu. la chocolatina Bernātu mežs ir mana mīļākā vieta pasaulē (l)
Londa, vai ne? Burvība visos gadalaikos. (l) To varētu izskaidrot ar to, ka, iespējamas, kāja varēja būt piepampusi, kad pirki zābaciņus. Man citreiz tā ir dienas gaitā - vakarā sāk spiest mani iemīļotie apavi.
Man šis ir pirmais gads, kad lv svētki vispār ir pilnīgi vienaldzīgi. Agrāk biju viena no tām, kas staigāja ar karoga lentīti un gāja lāpu gājienā :D Ziemassvētki gan ir (l) un karstvīnu jau labu laiku dzeru :D
Londa, man liekas, ka kāja var sarauties. :D Vidusskolā apavus sev pirku 38. Vai 39. Izmēru, kā kuram modelim, bet tagad pārsvarā man ir tikai 37. Izmēra apavi, reti 38. Izmērs. 39. Nekad vairs neesmu pirkusi kopš vidusskolas. Ar pampšanu to nevarētu izskaidrot, ņemot vērā, ka ilgu laiku nēsāju lielāku izmēru :D
Šodien saņēmos un sāku darīt to, kas jādara, savādāk tā bumbulēšana apnikusi. Bet par rītdienu gan nezinu vai celties agri no rīta un braukt uz lekciju, kuru man varbūt pārskaitīs no iepriekšējām studijām. Attapos par vēlu un tikai ap 19:00 vakarā aizsūtīju pasniedzējai epastu. Spāņu valoda arī neliek mieru, jo nezin kāpēc kursi jāsāk ar preterito imperfecto, preterito indefinido un preterito perfecto. Man jau šie pagātnes laiki angļu valodā riebās, kur nu vēl spāņu (e) Priecājos, ka esmu uz slimības lapu. Pēdējā laikā viss gāja non-stopā.
Man šodien bija diezgan labs garīgais, tik pašsajūtu bojā vēdersāpes un slikta dūša no zālēm. Par laimi rīt antibiotikām pēdējā diena, bet vēl citas zāles jāturpina dzert. Visu laiku sajūta - vemt vai nevemt, tāds ir jautājums:'-((t)
Esmu cilvēks, kurš dod priekšroku palikt mājās, pat ja tas ir piektdienas vakars. Bet šodien pierunāja, aizgāju. Paveicās ar ļoti labu kompāniju, panesās interesantas sarunas. Un tagad sapratu, ka šitā varētu biežāk. Vajag tikai pareizo kompāniju un pareizās sarunas, un vakars izdevies. :-D