Sveiki, jau izsenā šīs sadaļas problēma, par to, ka sievietes turpina spēlēties pat attiecību beigās.
Ar draudzeni pašķīrāmies jau pāris mēnešu atpakaļ, protams man smags pārdzīvojums un šo mēnešu kontakts gan saglabājies, pa laikam uzrakstu vai pazvanu apjautājoties, kas jauns un kā iet, abu varbūt jau jauno mīlas dzīvi un tādas lietas.
Pirms laika izteicās, ka viņai par mani ir pilnīgi vienalga, bet pēc katras tikšanās vienmēr atnāk ziņa par to cik foršs esmu un patīkams. Pirms nedēļām 2 atnāks pēkšņa bilde ar screenshotu no fb, ka manu jauno bildi atkal esot ielaikojusi sieviete kura viņai diez ko nepatīk un sākas neliels tracis par to, ka man varbūt ar viņu vajag pārgulēt un tādas lietas. Kā nesen atkal screens ar bildi kur man tā sieviete vienā bildē blakus (viņa ik pa laikam ir manu draugu kompānijā). Tad jau sākās lielāki teksti ar to, ka viņai nav ko teikt, lai beidzu uztaisīties mīļš un pūkains un tādas lietas, tad jau tas viss tika nopietnāk pavērsts.
Par šo esmu runājis ar vienu gudru sievieti, bet vēlētos dzirdēt ar domas no citiem. Kāda velna pēc ir jādara, kas tāds? Vienu dienu nospļauties par mani un pēc laika pārmet par to, ka citur pafigurē cita sieviete. Tā ir kaut kāda greizsirdība, vēl nedaudz tomēr plosu sirsniņu, jeb tas skumjais variants par to, ka esmu viņas vecā kleita kuru nekad mugurā vairs nevilks, bet žēl ārā mest.