Negribu tevi sabietēt, bet...
Man bija mēnešreizes ar stipru asiņošanu ik pēc divām nedēļām kādas trīs reizes. Pēc tam aizgāju pie ārsta. Ārsts teica, ka usg kaut ko redz, bet kamēr nebūs nebūs redzējusi analīžu rezultātus, neko neteiks. Nosūtīja uz hormoniem, pilnu asins ainu un grūtniecību. Nezinu kāds ČP gadījās, bet tā arī no viņas neuzzināju, kas īsti man toreiz bija, jo 3 reizes, kad zvanīju, viņai nebija laika un tā arī pie viņas vairs neaizgāju. Nākošajā mēnesī viss nostājās savās vietās, tāpēc domāju, ka viss beigu beigās ir kārtībā. Pagāja daži mēneši, kuru laikā ciks nebija regulāts un ar laiku palika tikai trakāk... iedzīvojos mazā iegurņa iekaisumā. Tad gāju pie citas ginekoloģes, izrakstīja medikamentus un pēc zāļu kursa, kad iekaisums tika izārstēts, parādījās olnīcas cista, kas vēlāk pārplīsa. Vēl pēc gada viss atkārtojās - ikaisums un pēc tam usg atkal atrada cistu. Tagad esmu uzsēdināta uz hormoniem, bet pat tie manu ciklu nav stabilizējuši. Vienīgais labums - vairs nav iekaisumi un cistas.
Ar šo es gribēju pateikt, ka cikla izmaiņas nevajag uztvert tik mierīgi. Tev noteikti vajag aiziet pie ārsta un varbūt uztaisīt kādas analīzes.