Sveikas meitenes.
Sākšu visu no sākuma.
Tātad. Septembrī man bija MA 6. Nedēļā. Nācās ņemt zilo lapu un tā kā domāju, ka rezultāts būs labs ,pateicu arī priekšniekam kāpēc esmu uz lapas.diemžēl notika tā kā notika. :( Ilgi domāju vai atgriesties darbā vai izmantot zilo lapu un iet prom neatstrādājot. Bet priekšnieks izlūdzās, lai vismaz līdz pavasarim palieku. Paliku.
Nu jau strādāju mēnesi, bet piezīmes no priekšnieka ir neizturamas. Gandriz katru dienu atgādina lai mājās nenodarbojos ar seksu, lai nesanāk atkal tā. Protams caur puķītēm, bet nu doma man ir skaidra. Un nu jau izdomājis kad man iet atkal dekrētā, kad sākt taisīt bērnu, kad viņš man būs pieteicies un kad es varēšu iet atkal uz lapas. Lai viņš var atrast darbinieku manā vietā uz to laiku.
Mājas raudu un pardzīvoju. Draugs saka lai eju prom. Rakstu atlūgumu, atstrādaju un eju prom. Bet man bail, ka nebūs naudas. Nauda jau protams būs, jo draugs strādā, bet man nebūs mana personīgā nauda...un mājās negribas sēdēt. Nezinu vai jēga meklēt jaunu darbu, ja plānojam bērniņu. Atkal jauns stress klāt un tā. Varbūt paciest priekšnieka piezīmes un pastrādāt līdz piesakās bērniņš...bet drīz man būs jāaizvieto kolēģe uz mēnesi, kas iet uz slimibas lapas un tas nozīmē strādāt gandrīz bez brīvdienām. Tā jau esmu stresā un pārgurusi, negribas vēl darbā pavadīt veselu mēnesi dienu dienā.
Es nezinu vai kaut ko sapratāt no mana vervelējuma. Bet nu jā. Iet prom vai neiet prom tāds ir jautajums. (t)