ju, ka rezultāts būs labs ,pateicu arī priekšniekam kāpēc esmu uz lapas.atvaibet tu tacu esti stulba nevis prieksnieks. Nav tadas leutas nevienam jas aka, kurnu vel darba iztirzatsavu privato dzivi. Ta ka ja ja esi stulba attecigi ari pet tevi izturas mazak toleranti cilveki.
Mājas raudu un pardzīvoju. Draugs saka lai eju prom. Rakstu atlūgumu, atstrādaju un eju prom. Bet man bail, ka nebūs naudas. Nauda jau protams būs, jo draugs strādā, bet man nebūs mana personīgā nauda...un mājās negribas sēdēt. Nezinu vai jēga meklēt jaunu darbu, ja plānojam bērniņu.nav nav jega, BKA jau tev nevajadzes.... ak dies... labak vel bebi nelanojat gan. Paaugies.
Izskatās, ka tas priekšnieks ir sakarīgākais personāžs visā stāstā...+++
astrādāt līdz piesakās bērniņš...bet drīz man būs jāaizvieto kolēģe uz mēnesi, kas iet uz slimibas lapas un tas nozīmē strādāt gandrīz bez brīvdienām. Tā jau esmu stresā un pārgurusi, negribas vēl darbā pavadīt veselu mēnesi dienu dienā.nabadzite, nospragsi pa to menesi ne? A ko daris ja bebis bus nemieigs un diennaktim pagulet neizdosies lagaa? Vargule
tu esi galvā sista ku*e! NuTu juties normala inteligenta un dzivesgudra? NOPIENTI?
bet komunikācija gan smagi klibo.kludies, komunikacija SMAGI klibo te ka lasam kadai citai.
Nezinu vai jēga meklēt jaunu darbu, ja plānojam bērniņu
, ka tu esi galvā sista ku*e! Nu KĀĀĀ vispār "mute paveras"vispar ja , sadi komunice damas kas pelna naudu senaka profesija, tiesi tads limenis.