Labs vakars forumiešiem!
Uzreiz varu pateikt, ka hreiteri var iet dirst!
Jau ilgu laiku cīnos ar problēmu, kura mīt manās attiecībās...
Ar draudzeni esam kopā jau vairāk kā 3 gadus. Attiecību sākumā viss bija forši, reizēm viņa teica, ka paliek pie tādas vai tādas draudzenes. Sākumā es ticēju, bet ar laiku uzpeldēja fakti, kuri pierādīja to, ka viņa vazājas pa klubiem un nodzeras līdz bezsamaņai. Daudz reizes esmu teicis, lai viņa beidzot tiek galā ar savu tusēšanās vecumu, bet visas sarunas pa tukšo. Visu mūsu laiku kopā esmu vienmēr un par visu maksājis es, uz darbu vakarā viņai pakaļ aizbraucu. Viņa katru mēnesi maina darbus jo vienmēr viņai kaut kas nepatīk, esmu teicis, ka tas nav nopietni, bet viņai acīmredzot tas ir pie dirsas.... Esmu godīgs attiecībā pret viņu, vienmēr nakšņoju mājās. Viņa spēj noturēties mājās maksimums 3 dienas - ceturtajā noraujas un saka "es aiziešu uz staķiku pēc cigaretēm" ar tām cigaretēm viņa pārrodas mājās nākamās dienas vakarā totālā pālī. Pa vakariem, kad viņa sēž virtuvē un malko kaut ko alkoholisku, tad sāk čatot ar entiem džekiem un gala rezultātā aiziet prom hvz kur kamēr es guļu. Nākamajā dienā viņa uzsāk sarunu ar to, ka es esmu pie visa vainīgs, jo SKATOS UZ CITĀM. Viņa uzskata, ka vīrietis nedrīkst redzēt citas sievietes, bet ja kaut vai ierauga, tad viņa sieviete ir tiesīga aiziet ar citu džeku pa nakti nodzerties un pārgulēt pie viņa mājās un tas esot normāli, jo paskatīties uz citu sievieti ir briesmīgāk, nekā pārgulēt ar citu veci.... Nekad neesmu bijis tusētājs un vazātājs pa klubiem, jo uzskatu, ka tur uzturas neadekvāts cilvēku kontingents kurus interesē vienas nakts sekss vai haļavnijs dzēriens. Gan manas sievietes draugi, gan es esmu viņai teicis, ka iedzerot viņa paliek neadekvāta un nedomā ko runā/dara, biju ierosinājis, ka viņai vajag kodēties uz ko saņēmu atbildi "ej nokodējies pret skatīšanos uz citām vecenēm" kaut gan ejot ar viņu vienmēr skatos grīdā, lai nesāktos kāds konflikts par skatīšanos. Es vienkārši nesaprotu ko darīt ar tādu cilvēku, es pats nedzerstos, nevazājos pa klubiem, vienmēr mājās gatavoju, tīru māju, par visu maksāju, nodarbojos ar remontdarbiem. Viņa pastrādā, notērē savām vajadzībām, paguļ pie manis, paēd un aiztešas pa klubiem un pie kāda veča pa nakti pagulēt.... Vismaz 50 reizes esmu mēginājis no jauna viņai piedodot, bet kā pienāk 3-4 diena, tā viņa aiztešas pa klubiem un nodzeras kā cūka...... Esmu viņai teicis, ka nespēju visu sevi veltīt viņai, jo man ir jāpelna, jāuztur un par visu jāmaksā, viņa mani nedzird un uzskata, kad viņai ir brīvdiena, tad man ir jāiet prom no darba un jāpavada dienu ar viņu, bet kad viņa strādā līdz vēlam, tad uzsakta, ka man arī ir jātusējas darbā līdz naktij. Anyway es pat nerunāšu par to, kad es pasaku, ka man vajag aizbraukt līdz garāžai, lai šo to pielabotu mašīnai kurai taisos iet apskati, tad uzreiz sākas HAJS, ka es veltu laiku mašīnai ar kuru vadāju viņas dirsu, bet neveltu laiku viņai.... Neko neesmu pārspīlējis, pastāštīju kā ir, tāpēc vēlos dzirdēt adekvātus viedokļus....