Man nepatīk. Bija laiks, kad patika, bet tad es skatījos citādi uz cilvēkiem. :D Caur šo "meikapa guru" prizmu. Tas ir tā, ka meitenes saskatās, kas ir "trendīgi" un tad redzi uz ielas, kuras to ir ņēmušas vērā. Tagad priekšroku dodu dabīgam skaistumam un ja viņa nav - tad dabīgam neskaistumam, bet vismaz neuzspīlēti. :) Patīk redzēt, ka visas nav vienādas, jo tiešām kaut kāds klona efekts citreiz ir, kad redzu meitenes ar viena veida uzacīm un vispār krāsošanās stilu... nav nesmuki, bet man žēl meitenes, jo liekas kaut kā, ka tik pārņemtas ar to izskatu ir, ka iekšēji ir tukšums dvēselē. Man vismaz tā bija. Jo sūdīgāk jutos, jo vairāk krāsojos un kko tur centos parādīt un pietēlot utt. Ceru, ka arvien vairāk meitenēm pieaugot tāpat kā man nāks tā sajūta, ka gribas tomēr būt pašai, nevis dzīvot citiem, nevis skriet kkam pakaļ, tā jau galu galā... nav viņas dzīve beigās. Gari sanāca, bet jā... tieši to šodien padomāju redzot meiteni gaidot vilcienu ar "trendīgu" meikapu. Negribu nevienu aizvainot, gribu tikai labu, goda vārds, ceru, ka ar vai bez "trendīgām" vai galīgi "netrendīgām" uzacīm visas būs laimīgas! :-P