Kādreiz draugu bija daudz, taču, laikam ejot, katram parādījās savā dzīve, darbs, attiecības, daļa arī pārcēlās uz ārzemēm, un kontakts šobrīd lielākoties aprobežojas vien ar kādu čatu internetā.
Nav jau tā, ka man vienai nebūtu, ko darīt, ir gan studijas, gan darbs, arī laika pavadīšanas veidi vienatnē, tādi kā grāmatu lasīšana, valodu mācīšanās un sports, nav sveši. Bet brīžiem paliek ļoti vientuļi, gribas kādu, kam uzrakstīt: Atnāc ciemos! vai Aizejam kaut kur pasēdēt! Pietrūkst kaut vai vienas labākās draudzenes, kam var stāstīt jebkur un jebko.
Ir arī attiecības, bet draugam ir daudz draugu, tāpēc viņš bieži vien aizbrauc pie kāda paremontēt mašīnu vai kopā paskatīties spēli, un man tie vakari paiet vientulībā. Tāpēc palieku nīgra un kašķīga, apvainojos uz draugu par to, ka viņam draugi ir, bet man nav. Un par to jūtos ļoti slikti.
Cik reāli ir atrast jaunus draugus ar grafiku mācības/darbs? Un kur? Jo līdz šim man nav izdevies atrast ko vairāk par paziņām. Vai arī kā atgūt to pašpietiekamību un neīgņoties uz draugu ne par ko?