la chocolatina
Es saviem krustvecākiem uzdāvināju nakšņošanu šikā viesnīcā ar iekļautu spa kompleksu (bez masāžām un co - vienkārši saunām un baseinu), kā arī iekļautām brokastīm. Izklausās gana banāli, un arī viņi, šķiet negribēja nekādus spa un šma, taču rezultātā (kā uzzināju no savas mammas) bija sajūsmā. Cilvēki bieži bēg no klišejām, bet patiesībā tāda izraušanās no ikdienas intīmā divvientulībā pēc ilgiem kopdzīves gadiem var būt negaidīti romantiska. Vēl jau var nakšņot arī interesantās, vēsturiskās muižās, piemēram.
Ja tas galīgi neder, uzdāvinātu dāvanu karti kāda ekstrēma sporta veida izmēģināšanai vai kā pēdējo variantu - dāvanu karti tirdzniecības centrā vai konkrētā veikalā (nez, varbūt ir kāds lielāks pirkums, par ko sapņo vai kas Tavuprāt varētu noderēt).
Nav ne jausmas, cik Tev brīvas attiecības ar vecākiem, es laikam nesadūšotos, bet mana draudzene reiz uzdāvināja vecākiem nakšošanu pieaugušo istabās: http://www.sm-studio.lv/ Teica, ka dāvanu izmantojuši, bet neko vairāk gan nav stāstījuši :-D