Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirmā kāju skūšana.

Reitings 5
Reģ: 24.10.2017
Sveikas, vēlos parunāties par kāju skūšanu. Varbūt kāda atceras, kā viņai tas notika pirmo reizi. Man ir 13 gadi. Ar mammu nesen apspriedām šo tēmu un tad nolēmām beidzot to darīt. Visu laiku teica, ka ja sāks tad ataugs tur kā mērkaķim utt.:-D Viņa teica, ka mācīs man. Viņa, piemēram, skujot kājas izmanto dušas želeju un Gillete skuvekļus. Viņai pēc tam paliek sarkani punktiņi uz kājām. Baidos, ka man arī tādi paliks. Varbūt viņai jāmaina skūšanās kosmētika. :-/
25.10.2017 09:45 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Varbūt viņai jāmaina skūšanās kosmētika

Pag, tu gribi mācīt māti vai māte tevi?(t)
25.10.2017 10:26 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Aizej vēlreiz parunā ar mammu- varbūt ir vērts tomēr pamēģināt epilāciju vai vaksāciju? Pēc skūšanas tie matiņi ataug ātri un ir ļoti asi. Ar saknēm izdīrāts mats tomēr ataug krietni lēnāk un mīkstāks, maigāks.
25.10.2017 10:27 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Hardcore bābas neskuj, bet dedzina ar sērkociņu :D
25.10.2017 10:32 |

Reitings 5
Reģ: 24.10.2017
Sombrita, es vienkārši salīdzinu viņu ar sevi. Es domāju, ka viņa dara kaut ko nepareizi un baidos, ka man arī tā var notikt.
25.10.2017 10:33 |

Reitings 932
Reģ: 25.09.2017
Katram jau tā āda savādāka. Citam jūtīgāka, citam mazāk jūtīga. Ir arī tādi, kuri nevar skūties, jo drausmīgi iekaist, bet citiem, savukārt, nekas neieaug, neiekaist, lai arī kādus līdzekļus lietotu. Vienkārši paņem un noskuj kājas un tad jau redzēsi. Kādreiz jau tāpat gan jau sāksi no matiņiem atbrīvoties, ja ne tagad, tad pēc gada vai 5 gadiem. Pamēģini skūties, ja nepatiks, pamēģini vaksāciju, ja nepatiks, mēģini kaut ko citu. Ta jau nav tāda lieta, ka jārēķina formulas un jāapdomā visi par un pret, jo tas ir neatgriezenisks process :D
Mamma varbūt skuva ar neasu skuvekli un kājas bija par sausu. Dušas želejai, domāju, ka nav ne vainas. Pati skuju ar dušas želeju, jo no skūšanās putām ir alerģija- šausmīgi niez kājas, ka pa sienām gribas rāpot. Ar dušas želeju tādu problēmu nav.
25.10.2017 11:10 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet labākais skūšanās palīglīdzeklis ir matu kondicionieris vai matu maska - senos laikos izlasīju internetā un kopš tā laika man vienmēr stāv dušā burka ar lētu matu masku tieši šādam nolūkam. Labākā lieta ever :-D Skūšanās putas man sausina ādu un kopā ņemot izmaksā dārgāk nekā mans matu maskas bundulis. Bet kopumā - vienkārši jāmēģina dažādi varianti un jāskatās, kas tev un tavai ādai der vislabāk. Un noteikti nevajag aizmirst par regulāru skrubēšanos - man šajā ziņā kafijas biezumiem nekas nestāv līdzi.
25.10.2017 11:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits