Sveikas!(l) Tā kā drīz (tuvākajās dienās) ir doma braukt iepirkties, tad nu man ir jautājumi par to kas , kurš un kā ir labāks/a.
1) Kādu padušu dezodorantu jūs ieteiktu, kurš no visiem ir vislabākais? (kurš labāk turas- pūšamais vai smērējamais un kura firma)?
2)Vai kāda zin, kur konkrēti var iegādāties/nopirkt tukšu flakonu(kurā pēc tam var liet smaržas)?
3)Iesakiet labu ķermeņa pienu,sviestu,losjonu vai eļļiņas kuras būtu ļoti labas -sausa tipa ādai? (man personīgi tā āda ir - tāda grubuļaina ar mazām pumpiņām, sarkana no elkoņa līdz plecam tad tāda vienkārši kad var just, ka ir sausa) Gribētu vēlamo rezultātu- LAI IR SMUKA, SPĪDĪGA,NAV SAUSA un VESELĪGA..ar labu aromātu kurš ilgi turas:-D:-)
4)Iesakiet labu (vienalga par kādu cenu- nav konkrēts limits noteikts) sejas , ikdienas krēmu kuru var lietot lai uzlabotos sejas āda un būtu samazinātas poras. Un arī lai dabūtu nepieciešamo ko sejas ādai vajag.
Āda man ir - sausa, pēc mazgāšanas ar skurbi parasti āda savelkas, no rīta arī, ja neesmu kaut kādu mitrinošo uzlikusi, tad āda jūtas tāda sausa , grūti izskaidrot :-D
Lai Jums jauka šī diena!